O colectie inedita de obiecte confecționate din conuri

Conurile de brad sau pin sunt un material natural care poate fi utilizat în diferite moduri. La ardere conurile emană multă căldură, iar cu ajutorul mâinilor dvs. dibace și imaginației bogate ele pot să se transforme în elemente originale de decor! Lăsați fantezia să vă cucerească!

Obiecte confecționate din conuri

1. Ghirlande din conuri

Ghirlandele sunt cel mai simplu mod de a împodobi o casă. Cu ajutorul conurilor și a unei sfori puteți crea iluzia unei păduri din poveste. Puteți acoperi conurile cu „zăpadă” ungându-le cu lipici PVA și presărându-le cu sare grunjoasă.

2. Decorațiuni pentru brad

Nimic nu arată mai frumos pe brad decât propriile conuri decorate. Ornamentați-le cu fundițe și sclipici și veți avea cel mai stilat și fermecător brad.

3. Coroană de Crăciun

Atunci când decorați locuința, nu uitați și de ușă. Oaspeții vor înțelege din prag că în casă locuiește o adevărată meșteriță! Este foarte ușor să confecționați o coroniță ecologică din conuri. Aveți nevoie doar de conuri, vopsea, lipici și fantezie.

4. Brăduți decorativi

Nu există prea mulți brăduți! Cu ajutorul unor asemenea brăduți puteți împodobi biroul sau rafturile de cărți. Vopsiți conuri de culoare verde cu ajutorul guașului. El se aplică foarte ușor pe suprafețele de lemn. De asemenea, puteți folosi vopsea acrilică.

5. Topiary

Dacă sunteți o meșteriță experimentată, veți confecționa foarte ușor un topiary, adică un copac decorativ. În ultima perioadă acest element decorativ european a devenit foarte popular și la noi. Acesta simbolizează bunăstare și bogăție în casă. Este un cadou minunat de Crăciun pentru prieteni!

6. Suporturi de lumânări decorative

Pentru mulți noapte de revelion nu poate trece fără lumânări… Ele vor crea o atmosferă caldă și romantică. Confecționați suporturi pentru lumânări originale din conuri de brad.

7. Obiecte decorative pentru copii

Fantezia copiilor nu cunoaște limite! Ajutați-i pe copii să confecționeze diferite obiecte cu tematica sărbătorilor de iarnă. Participarea dvs. va fi o adevărată aventură în copilărie.

Fiți inventivi și creativi!