Ea are 100 de ani, el are 102 ani, sunt împreună 65 de ani: povestea celui mai în vârstă cuplu de la Hollywood

Fanii urmăresc cu mare interes viața vedetelor.

Chiar dacă unele vedete își schimbă des partenerii de viață, există unele cupluri solide care ne demonstrează faptul că este posibil să iubești o singură persoană și să ajungi nu doar la nunta de aur, dar și la cea de diamant.

Vorbim despre acest cuplu celebru de la Hollywood, care sunt împreună de mai mult de 65 de ani. Este vorba despre Kirk Douglas și Anne Bydens care au 102 și 100 de ani și continuă să fie fericiți împreună. Chiar dacă Kirk Douglas nu se afla la prima căsătorie, fiind anterior căsătorit cu Diana Dill, în 1943. În urma acestei căsătorii s-a născut Michael Douglas.

Kirk Douglas, unul dintre ultimii actori ai epocii de aur de la Hollywood, și Anne Buydens s-au cunoscut la Paris, în anul 1953, și s-au căsătorit în secret în anul următor, la Las Vegas.

Anume datorită unor asemenea cupluri credem în dragostea adevărată. Au avut împreună doi fii, pe Eric Douglas și Peter Douglas. Au trecut prin multe împreună, dar până în ziua de azi sunt inseparabili.

Sentimentele adevărate nu cunosc limite.

Sunt împreună de mai mult de jumătate de secol și cunosc, cu siguranță, secretele unei căsătorii fericite. Ne-ar plăcea și nouă să cunoaștem aceste secrete.

Kirk şi Anne sunt rareori văzuți unul fără celălalt și se spune că au avut parte de o petrecere de pomină cu ocazia celei de-a 102-a aniversări a lui Kirk.

Este pur şi simplu minunat să admirăm un cuplu celebru a trecut testul timpului și care par fericiți după atâția ani.