A acceptat să fie schimbare radicală de dragul rolului într-un serial. Iată cum arată actrița în realitate!

Naomi Grossman este o actriță americană care a acceptat o schimbare radicală a aspectului său de dragul rolului lui Pepper din serialul “American Horror Story”. Dar în viața de zi cu zi Naomi este o femeie foarte simpatică.

Actorii trebuie să fie pregătiți pentru orice încercări și provocări ce țin de activitatea lor profesională. De multe ori se întâmplă că actorului nu îi place deloc propriul rol, iar unii dintre ei sunt nevoiți chiar să facă sacrificii și mai mari, cum ar fi să-și schimbe radical aspectul exterior.

Pepper apare în al doilea sezon al serialului, fiind unul din pacienții spitalului de psihiatrie Briarcliff. Această femeie are o față aparent copilăroasă și inocentă, dar a fost arestată și internată pentru faptul că l-a înecat pe copilul surorii sale, după care i-a tăiat urechile.

În afară de aceasta Pepper suferă de microcefalie, o boală care se manifestă prin micșorarea semnificativă a craniului și creierului. În spital Pepper se comportă destul de calm și liniștit. Personajul apare din nou în sezonul 4, unde spectatorii află istoria sa de până la internarea în spital.

awardsdaily.com

Cel mai curios e că personajul Pepper este inspirat din viața reală. În sec. XX în SUA a trăit un bărbat pe nume Schlitzie, care a devenit popular datorită participărilor sale în spectacole de circ și alte evenimente distractive.

Pentru a juca rolul lui Pepper actrița Naomi Grossman a trebuit să se radă pe cap, iar aplicarea machiajului înainte de filmări dura circa 3 ore.

Dar iată cum arată actrița în viața reală:

repretel.com

repretel.com

repretel.com

tenerewilliams.com

Iată câte sacrificii poate face un actor profesionist de dragul spectatorului. Un act demn de tot respectul!