E timpul să dăm măștile jos: Julia Roberts și-a șters contul de Instagram și a publicat un mesaj senzațional.

Frumoasa actriță hollywoodiană, Julia Roberts, are mulți admiratori, nu doar datorită talentului său actoricesc, dar și pentru simplitate și farmec personal. Actriței nu-i sunt pe plac evenimentele mondene și companiile zgomotoase. La nunta sa, printre invitați a fost prezent doar o celebritate, și anume Bruce Willis.

Recent, actrița a publicat pe o rețea de socializare un mesaj de senzație. Roberts le îndeamnă pe femei să renunțe la goana maniacală după frumusețea exterioară și să se concentreze pe lucruri mult mai importante.

Considerăm că acest mesaj trebuie să fie citit de fiecare femeie ce se respectă…

”Perfecțiunea este maladia multor națiuni. Ne acoperim chipurile cu tone de machiaj. În mod sistematic, ne injectăm botox și ne înfometăm pentru a atinge parametrii ideali. Încercăm să corectăm ceea ce nu este absolut necesar să corectăm. Iar lucrurile de care ar trebui să avem grijă cu adevărat, rămân mereu neglijate.

Știți despre ce este vorba?

Despre sufletul nostru. Sufletul care are nevoie de îngrijire atentă și zilnică. A venit timpul să o faceți. Spuneți-mi sincer, cum e posibil să îți dorești ca cineva să te iubească, dacă tu însuți nu te iubești pe tine? Ascunzându-ți chipul după măști, poți spune cu siguranță că ești mulțumit de tine? Nu. Îmi doresc să înțelegeți bine un lucru foarte important: nu contează absolut deloc cum arăți la exterior, dacă în interior ești gol.

Astăzi vreau să anunț pe toți că nu voi mai purta nici un fel de machiaj. Nu mai vreau să mă machiez, pentru că am obosit să port fețe străine mie. A venit timpul să arunc măștile jos. Sunt conștientă de faptul că am riduri, dar îmi doresc să le văd, să le simt. Aceasta sunt eu în realitate, cea adevărată. Și îmi doresc nespus de mult să mă acceptați așa cum sunt.

Înțelegeți că artificialitatea conducea lumea, ținându-ne prizonieri în închisoarea iluziilor noastre despre cum ar trebui să arătăm? În loc să trăim în armonie cu natura noastră, suntem obligați să urmăm canoane de frumusețe ce ne sunt impuse.

Dar știți ceva?

Am obosit de toate acestea. Și îmi spun mie însămi: stop! Vă îndemn pe toți să vă opriți și să vă reamintiți cum sunteți cu adevărat, ce vă doriți cu adevărat. Amintiți-vă cine sunteți!

Nimeni nu va putea niciodată să corespundă sută la sută criteriilor de frumusețe. Aspectul fizic este ultimul lucru ce trebuie apreciat la un om. Tot ce contează cu adevărat este sufletul. Țineți bine minte acest lucru pentru totdeauna!”

Un mesaj puternic și plin de adevăr! Generația noastră acordă într-adevăr mult prea multă atenție frumuseții exterioare, dând uitării sufletul și împlinirea interioară. În toate, după cum se știe, ar trebui să existe un echilibru!