E timpul pentru o mică schimbare! Idei grozave de tunsori scurte pentru anul 2019!

Dacă sunteți determinată pentru a vă schimba cardinal coafura, culorile moderne, în special nuanțele cu efect ombre sau șuvițe pe părul scurt, vă vor ajuta la reîmprospătarea imaginii. Opțiunile moderne de tunsori scurte pot fi complet diferite – de la stilul francez romantic până la coafurile îndrăznețe, precum modelarea în stil ”Mohawk” sau modelele parțial bărbierite.

Trendul anului 2019 sunt tunsorile scurte, caracterizate prin farmec și finețe. Actuale vor rămâne – asimetria, tunsoarea gradată, volum pe partea de sus, tunsoarea perfect dreaptă, modelare haotică și multe opțiuni pentru un breton frumos.

Iată care sunt cele mai actuale modele pentru anul 2019: 

1. Tunsorile asimetrice 

Asimetria în tunsori scurte oferă o imagine fantastică și originală. Pe lângă faptul că tunsorile asimetrice redau volum părului, veți obține o coafură unică. Aceste tunsori moderne sunt perfecte pentru femeile cu orice tip de păr și de orice vârstă. Principalul lucru e să alegeți opțiunea potrivită pentru stilul de asimetrie.

Bretonul și Bob-ul asimetric, fire asimetrice la vârful capului și o coafură Pixie – vor adăuga un farmec chiar și pe părul cel mai simplu și scurt. Unica condiție pentru tunsori asimetrice este îngrijirea și modelarea permanentă.

2. Tunsori în stil Shaggy sau ”lipsite de griji” 

O coafură haotică și ciufulită cu firele ”rupte”, perfect se încadrează în capitolul tunsorilor scurte. Stilul Shaggy – pentru unii este numele a modelării deosebite a părului, iar pentru alții – niște fire ce sunt frezate la întâmplare, haotic, formând o coafură neglijentă.

Stilul Shaggy este popular și pe părul mediu sau lung. Este ideal pentru părul fin și subțire, care necesită un volum suplimentar. Cu toate acestea, stilul Sheggy nu este potrivit pentru toți, deoarece este mai mult asociat cu personalități mai hazlii.

3. Tunsori ultra-scurte 

Coafurile scurte și elegante, de tip ”băiețel”, arată destul de interesant și atractiv, mai ales dacă veți reda părului o anumită formă și nuanță.

Coafurile scurte în stil militar rămân relevante chiar și în ziua de azi. Ele adesea sunt alese de vedete, celebrități și de femei simple ce adoră moda și sunt gata pentru orice schimbare cardinală în aspect.

4. Tunsori scurte și îndrăznețe, parțial rase. 

Dacă doriți să vă accentuați individualitatea prin coafură, nu veți găsi ceva mai bun decât o tunsoare scurtă, parțial rasă. Tunsorile îndrăznețe, moderne și fermecătoare pentru părul scurt cu anumite zone rase, rămân în topul tendințelor pentru 2019.

Puteți alege modelul cu un desen în linii drepte, să radeți o anumită zonă, lăsând pe cealaltă parte a capului părul mai lung. Mai multe experimente se vor primi cu o Pixie scurtă care poate fi modelată sub forma unui Mohawk.

Modelele de coafură pentru părul scurt pot fi foarte diverse, combinând într-o variantă mai multe tipuri de tunsori. Prin urmare uneori este dificil să numiți corect o tunsoare și chiar mai mult, să explicați ce coafură vă doriți.

E bine când aveți încredere în specialiști profesionali. Un coafor experimentat, nu numai că va sfătui, dar și va alege coafura potrivită pentru părul dvs scurt.

Din partea echipei noastre vă putem demonstra cele mai moderne tunsori scurte, care cu siguranță vor fi la modă în anul 2019. Urmăriți imaginile de mai jos, printre care sperăm că veți găsi coafura perfectă pentru dvs.

Sunteți gata pentru o schimbare cardinală?  Iată care sunt cele mai bune idei pentru femei cu părul scurt, actuale în 2019:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6.

7. 

8. 

9. 

10. 

11. 

12. 

13. 

14. 

15. 

16. 

Care este alegerea dvs pentru acest sezon?