Idei originale de a folosi capsulele Kinder

Sincer îmi plăceau mult în copilărie ouăle de ciocolată. Figurinele erau atât de simpatice, iar surpriza din interior umplea mereu de bucurie. Astăzi părinților le este mult mai simplu să-i cumpere copilului un Kinder-Surprise decât în anii ’90…

Idei noastre de azi sunt pentru maturi, nu pentru copii! În sfârșit s-a găsit un mod rațional de utilizare a capsulelor din plastic.

поделки из киндер сюрприза своими руками

Bricolaje din capsulele de Kinder-Surprise

1. Cutiuțele de plastic sunt foarte comode pentru depozitarea căștilor. În acest fel ele vor fi protejate, iar firele nu se vor încâlci.

поделки из киндер сюрприза своими руками фото

2. E suficient să faceți câteva găuri în capsulă ca să nu mai aveți probleme cu scobitorile!

поделки из киндер сюрприза своими руками фото

3. Un sfat de aur pentru turiști! Dacă veți lipi în interiorul capsulei de plastic o fâșie de bandă de cuarț de la cutia de chibrituri chibrituri, veți obține o sursă de foc impermeabilă.

поделки из киндер сюрприза

4. Faceți o mică gaură în vârful cutiuței de plastic.

Tocmai ați făcut o husă pentru Chupa-Chups! În cazul în care copilașul dvs. nu vrea să termine de supt bomboana, o puteți așeza până data viitoare în această husă improvizată.

яички киндер сюрприз

5. Faceți o gaură puțin mai mare…

что сделать из киндер сюрприза

Husa pentru periuță de dinți este gata! Ăsta e chiar un lucru foarte util…

поделки из киндер сюрприза

6. Făcând câteva găuri mici cu ajutorul unui ac, veți obține o solniță sau piperniță foarte comodă pentru picnicuri!

поделки из киндеров

7. Fixând ascuțitoarea de creioane în interiorul capsulei și făcând o gaură de diametrul creionului, veți obține o ascuțitoare dotată cu cutiuță pentru rumeguș!

поделки из яйца от киндер сюрприза

Aceste trucuri cu cutiuțele de Kinder-Surprise sunt atât de utile în gospodărie! Dar chiar și fără activități suplimentare ele sunt foarte comode pentru păstrarea a tot felul de mărunțișuri care altfel s-ar pierde foarte ușor…

Ouăle de ciocolată cu surpriză în interior îi bucură pe copii și pe maturi încă din 1972. De acum încolo puteți crea astfel de bucurii chiar cu mâinile dvs.!

поделки из киндер сюрприза
Dacă v-au încântat aceste idei, arătați-le și prietenilor dvs.