Dvs. trăiți așa, după cum ați meritat

De ce unii oameni sunt sănătoși, iar alții nu? De ce cineva are un soț minunat sau o soție frumoasă, copii ascultători și o familie armonioasă, iar alții nu au atât de multe reușite? De ce unii au un serviciu bun și chiar le merge afacerea foarte bine și sunt împliniți financiar, iar alții abia o duc de azi pe mâine și nu sunt mulțumiți de serviciul lor?

Opriți-vă o clipă și priviți în jur… adică priviți la nivel global, priviți-vă viața de sus și gândiți-vă cum ați ajuns astăzi în aceste circumstanțe și situații? De ce aveți acum ceea ce aveți și de ce în interiorul dvs. au loc anumite reacții emoționale din acest motiv?

Răspunsul este foarte simplu și scurt: Deoarece ați meritat aceasta. 

Nu aveți cui reproșa, decât sie însuși. Noi avem acel partener, acel serviciu, acei copii, acea sănătate și cantitate de bani pe care am meritat-o. Începeți să protestați? Înseamnă că rămâneți în „adevărul dvs.” Până nu veți ieși din el și nu vă veți privi dintr-o parte, atunci viața nu se va schimba în mai bine.

Totul vă este oferit în baza demnității personale

Ce este această noțiune abstractă și cum se măsoară? – veți întreba.

Spunem astfel, demnitatea este nivelul stării interioare de maturitate, înțelepciune (aici intră și cunoașterea legilor Universului) și curățenie interioară. Măsura demnității nu se determină de persoană propriu-zis. De aceea nu ghiciți: eu merit, de ce nu mi s-a dat? Sau să încercați să luați crezând că meritați, este o activitate inutilă. Este la fel cum ați cumpăra o mașină în credit, iar apoi să o accidentați. Creditul a rămas, iar mașina nu.

Cu toții am venit pe lume să ne schimbăm și să ne dezvoltăm. Dacă persoana încetează să se dezvolte, atunci se scoate de către Univers la o margine pentru a-și aștepta timpul său și degradează. Indicatorul dezvoltării noastre este răspunsul lumii din jurul nostru: societatea în care ne află, formarea anumitor circumstanțe și situații care direct sau indirect indică despre starea lucrurilor din viața noastră etc.

Totul în lume se află într-o interconexiune delicată a „echilibrului”

Așa numitul echilibru este o noțiune foarte iluzorie și funcționează după principiul cântarului: o cupă se află în interiorul dvs., iar cealaltă în exterior. Ce și cât ați depozitat în interiorul dvs. se va manifesta într-o anumită formă și cantitate în lumea exterioară. Spre exemplu, omul în perioada prenatală a avut o traumă psihică, atunci când mama sa a dorit să-l avorteze, apoi în copilărie i s-au adăugat anumite cerințe inconștiente pentru el de către părinți, în adolescență a suferit un eșec în dragoste care i-a lăsat anumite emoții. În interiorul lui nu este totul limpede, el a primit același lucru și în viață: refuzul inconștient de la viață în general, ruperea de starea pământească, iar în partenerul său va căuta tot ce nu a avut de la părinți și ceilalți.

Sau

Poate fi și astfel:

Ați auzit despre holografia lumii? Mulți savanți sunt adepții acestei teorii. Adică „ceea ce este deasupra, aceea este și dedesubt”. (Hermes Trismegistus)

De aceea, doriți sau nu va trebui să recunoașteți faptul că doriți să schimbați lumea din jurul dvs., atunci începeți de la sine. Nu are rost să luați pastile, să schimbați partenerii, serviciul, să vă mâniați pe copii, să vă plângeți de lipsă de bani și altele.

Mai întâi de toate trebuie să acceptați circumstanțele în care sunteți, acestea arată nivelul dvs. de dezvoltare și sunt punctul de pornire pentru a schimba ceva. Fiți recunoscători pentru ceea ce aveți, acest lucru este un indicator al demnității dvs. (înțelepciunii și curățeniei sufletești) și ea trebuie să fie dacă doriți să mergeți mai departe.

Perfecționându-vă în toate domeniile vieții dvs. veți primi un răspuns din partea lumii. Ați făcut un lucru, ați primit rezultatul. Ceea ce ați obținut va fi direct proporțional cu eforturile depuse. Iată și măsura demnității. Probabil vă va părea că ați făcut o muncă enormă, însă ați primit puțin… nu este așa. Măsura nu se determină de om. Nu vă place rezultatul? Înseamnă că ați manifestat o slăbiciune, sau poate nu ați depus tot efortul necesar.

Pe măsură ce tindeți spre o viață mai bună, prin învățare și muncă, prin autodezvoltare, veți începe să simțiți și să înțelegeți ceea ce aveți într-adevăr nevoie, dorințele și posibilitățile dvs., ceea ce trebuie să faceți pentru a primi ceva (atât lucruri materiale, cât și nemateriale). De asemenea, veți înțelege ce ați meritat, unde trebuie să vă mai perfecționați pentru a obține ceea ce vă doriți și de ce se conduce universul când v-a dăruit un bun sau altul.