După divorț, un bărbat a cumpărat un apartament, a demolat pereții și a făcut o euro reparație. Fotografii ”înainte” și ”după”.

Renovarea într-un apartament este întotdeauna un proces complex și lung, care necesită anumite cunoștințe și abilități. După divorț, bărbaul a decis să-și cumpere un apartament și să-l transforme complet, deoarece apartamentul nu era nou. Nu a lăsat nimic, a aruncat tot ce era de prisos.

Tot mobilierul, tapetul, plinta, candelabrele, ferestrele și bateriile vor fi schimbate. Prin urmare, trebuia să pregătească bine apartamentul pentru reparație.

Bucătăria veche are o suprafață mică pentru a găti diverse feluri de mâncare. Nu erau nici rafturi unde s-ar putea pune farfuriile. Deci, s-a decis imediat să lase aragazul în același loc, iar instalațiile sanitare se le aranjeze un pic mai departe.

Toate lucrurile inutile erau aruncate nu numai din cameră, dar și din tot apartamentul. Din moment ce a decis să facă reparație peste tot, omul a dărâmat totul până la pereți. Podeaua, de asemenea, a fost demontată până la șapă, după care a fost verificată nivelarea. De asemenea și niște pereți au fost demontați pentru a mări spațiul din cameră.

Totul s-a început de la podea și pereți. Podeaua în unele locuri a fost nivelată, iar în unele nu. Prin urmare, după o muncă corespunzătoare totul a fost egalat. Apoi ferestrele vechi au fost înlocuite cu cele din plastic modern și radiatoare cu regulatoare.

În locurile în care pereții erau deschiși, au fost acoperiți cu mortar de finisare, iar în locurile unde erau planificate dulapurile, totul a fost lăsat așa, doar cu tencuială.

După aceea, a acoperit cu laminat podeaua, a montat un tavan extensibil și dulapuri încorporate la înălțimea totală a camerei. Deci, nu există spațiu liber pentru praf și arată destul de frumos. Unul dintre elementele convenabile din astfel de dulapuri sunt oglinzile în întreaga înălțime. Astfel de elemente adaugă stil și de asemenea, vă puteți uita în oglindă când v-ați îmbrăcat deja.

Acest bărbat a făcut totul cât mai convenabil, așa că a instalat un astfel de dulap în hol. Când iese undeva, se poate uita în oglindă, să-și îmbrace articole vestimentare și să verifice, dacă totul este în regulă și numai apoi să plece.

Este foarte comod că lângă ușa din față, a instalat un interfon, întrerupătoare și mai multe prize.

Ar dori să adauge, pe de altă parte, lângă dulap, un mic stativ cu decor, pentru chei. Când venim, ne gândim mereu unde să punem sau să atârnăm cheile. Iar când mergem undeva, începem să le cautăm prin toată casa. Putem evita acest lucru prin agățarea unui raft decorativ sau a unui cuier simpatic, special pentru chei.

Bucătăria este un loc special. Desigur, nu este atât de spațioasă, dar datorită plasării corecte a mobilierului a devenit un pic mai încăpătoare. Aragazul modern nu ocupă mult spațiu. Prin urmare, în partea de jos a aragazului a instalat două sertare. Chiuveta a fost transferată din colț spre centrul peretelui, iar frigiderul a fost încorporat lângă fereastră. Nu se vede, dar este.

Un element comod este o iluminare suplimentară sub dulapurile montate. Oricine ce gătește va aprecia un astfel de element. Uneori, atunci când gătești ceva la bucătărie, nu se vede bine ceea ce faci. Oricât de multă lumină ar fi în interior, se acoperă cu spatele. Iar cu iluminarea suplimentară, totul este clar și vizibil.

Bărbatul a mai adăugat un robinet suplimentar pentru apa potabilă. Inițial, nu a fost, așa că i-a fost un pic dificil să-l instaleze. Dar, făcând acest lucru, el poate bea în siguranță apă curată în orice moment.

Cum apreciați reparația făcută de acest bărbat? Așteptăm cu drag comentariile dvs.