După ani îndelungați de divorț s-au întâlnit…la azilul de bătrâni.

Odată, Nicoleta Ion și Anatolie Mihai erau soț și soție. Apoi s-au despărțit și au divorțat. De ani de zile nu contactau și nu știau nimic unul despre celălalt. Cu mare regret, dar nu se puteau înțelege și nu au reușit să păstreze o relație bună, de durată.

Acum trei ani, Anatolie Mihai, după unele probleme de sănătate, a ajuns într-un azil de bătrâni. Anul trecut, aceeași soartă a avut și Nicoleta Ion – a suferit probleme de sănătate și s-a cazat la același azil.

Ei au fost cazați în camere vecine, dar nici măcar nu știau că sunt alături. În timp ce a venit în vizită, nepoata lui Nicoleta l-a văzut accidental pe domnul Anatolie Mihai în hol.

După ceva timp, asistentele medicale urmăreau dezvoltarea relației lor. La început, doamna Nicoleta nu se apropia de Anatolie Mihai, pe când el era insistent. Seara Anatolie stătea mult timp lângă patul ei, mângâindu-i mâna și pleca doar după ce Nicoleta adormea.

Iată că și dragostea s-a întors. Au petrecut ore întregi vorbind despre multe lucruri, se plimbau prin parc ținându-se de mână. Erau fericiți și bucuroși. A apărut strălucire în ochii lor și au căpătat un sens în viață.

Să le dorim sănătate! Fie ca acum dragostea să le prelungească zilele și fericirea, chiar dacă sunt într-un azil de bătrâni.

La prima vedere, este o istorie tristă. Însă, aceasta ne învață să îi prețuim pe cei pe care îi iubim și să nu ne lăsam pradă unor decizii impulsive, iraționale și pripite.

Sunteți bucuroși pentru eroii noștri? Așteptăm comentariile cu drag.