Dumnezeu mi-a dat un soț exact atunci când l-am rugat!

În ziua satului nostru am avut o adevărată sărbătoare. Am decis să merg și la un restaurant. Prietenele mele au mers cu soții, unele cu prietenii. Doar eu eram singură și din acest motiv eram foarte supărată. Cu mare greu am găsit un loc la etajul doi, deoarece toate locurile erau ocupate.

M-am așezat lângă balcon și m-am gândit:

– Sunt obosită, Doamne. Oare am să-mi întâlnesc și eu vreodată brunetul meu înalt?  

Apoi a început să răsune o melodie a unui interpret faimos, în care se spune că, dacă vrei să pleci, trebuie să pleci. Am decis să cobor la primul etaj să-mi iau ceva de băut. Lângă bar stătea un bărbat, brunet, într-o cămașă în dungi.

S-a întors spre mine, m-a privit cu o privire ”de apreciere” și s-a apropiat de mine. Am făcut cunoștință cu el. Numele lui era Andrei, era șeful unei companii mari – totul era așa cum am ”visat”. Apoi, după sărbătoare, s-a oferit voluntar să mă însoțească spre casă.

Eram puțin șocată de mine. El a fost primul om cu care am vrut să vorbesc mult timp, să vorbesc despre copilăria mea, despre toate poveștile amuzante și triste. 

De poveștile prietenelor mele eram uneori amuzată, dar poate invidioasă, când mi-au spus că petrec ore întregi vorbind cu băieții la telefon. Am conversat cu Andrei două săptămâni, apoi urmase și primul sărut.

După 3 luni m-a cerut în căsătorie. A făcut-o foarte frumos, a scris un text pe care mi l-a citit în genunchi. Am fost atât de fericită, încât eu însumi nu credeam în propria mea fericire.

Am jucat nunta timp de 2 zile. În prima zi, ne-am invitat părinții, frații și surorile acasă. Iar a doua zi a fost dedicată adunărilor cu prietenii. Suntem împreună de 5 ani. Dar în fiecare zi descoperim noi lucruri interesante în caracterul fiecăruia.

Mergem împreună la pescuit. Noi suntem ca prieteni, nu suntem doar soți. Recent, am decis să-i spun despre cum l-am rugat pe Dumnezeu să-mi dăruie un soț brunet și înalt și despre cum totul s-a întâmplat chiar după 5 minute. Atunci soțul a zâmbit și m-a îmbrățișat.

Apoi Andrei a decis să-mi spună că el însuși stătea lângă bar și ”visa” la o întâlnire cu femeia vieții sale.

Frumoasă istorie, nu?

Iar dvs cum ați făcut cunoștință cu viitorul soț sau viitoarea soție? Așteptăm cu drag comentariile dvs.