Dumnezeu lucrează în tăcere. De ce nu este bine să vorbim despre planurile noastre?

Aveți încredere în Dumnezeu, chiar dacă viața este uneori cam nedreaptă.

Când vă este foarte greu și aveți impresia că vă sufocați, că nu mai există nici o cale de ieșire, încercați să nu vă pierdeți speranța și fiți siguri, Dumnezeu vă va ajuta!

Dumnezeu aude rugăciunile noastre. S-ar putea să uitați care v-au fost dorințele și să pierdeți complet speranța, dar Dumnezeu nu vă va lăsa și neapărat vă va ajuta să obțineți ceea ce vă doriți.

Așteptarea este foarte grea, uneori chiar dureroasă, dar trebuie să știți că niciun efort nu este în zadar.

Timpul trece, oamenii se schimbă, circumstanțele la fel se pot schimba, dar Dumnezeu nu va uita niciodată de Dumneavoastră! Sunteți un copil al lui Dumnezeu și El vă are mereu în paza sa, iar ceea ce este pentru Dumneavoastră, neapărat se va împlini, pentru că nimic în viața noastră nu este întâmplător, iar viața are urcușuri și coborâșuri. Necazurile și eșecurile la fel nu sunt întâmplătoare, ele ne întăresc!

Dumnezeu este drept și atotputernic, transformă răul în bine. Iar dorințele pe care Dumnezeu le-a binecuvântat se vor împlini cu siguranță, Dumnezeu va găsi o cale.

Totul se va schimba și va avea loc atunci când vă așteptați cel mai puțin, veți fi foarte uimiți, veți primi o binecuvântare, veți zâmbi și îi veți mulțumi lui Dumnezeu.

Nu vă fie frică de tăcerea lui Dumnezeu!

Aveți încredere în El și continuați să luptați. Dacă veți avea încredere în Dumnezeu, vă veți bucura de viață chiar și atunci când lucrurile nu decurg așa cum vă doriți.