Dulapurile din jurul geamului nu sunt doar frumoase, ci și foarte practice – idei pentru inspirație!

Montarea unui dulap în jurul geamului este o idee foarte practică pentru valorificarea eficientă a spațiului. De cele mai multe ori acest spațiu rămâne absolut neutilizat, iar această pierdere se resimte acut mai ales în locuințele mici.

Spre exemplu utilizarea pervazului a devenit o practică foarte răspândită, dar nu se poate spune același lucru și despre spațiul din jurul geamului.

Un dulap așezat la geam nu împiedică în nici un fel pătrunderea luminii în încăpere, oferind în schimb posibilitatea de a crea un design extrem de original și de a utiliza foarte eficient și ergonomic o mulțime de spațiu prețios.

În ziua de astăzi industria mobilei este extrem de dezvoltată, astfel încât se pot găsi ușor soluții care să se înscrie ideal în designul și atmosfera locuinței dvs.

Pe de altă parte un dulap amenajat astfel vă poate ajuta să eliberați spațiu în alte colțuri ale locuinței, unde de multe ori se întâmplă să fim nevoiți să punem un dulap care provoacă incomodități și alte neplăceri, fiind o soluție mult mai nepractică.

Făcând această selecție de idei pentru dvs., noi am rămas plăcut surprinși de varietatea de modele și soluții de design pentru o piesă de mobilier atât de interesantă și originală. Orice design interior poate fi completat astfel încât să se obțină un echilibru și o armonie ideală între aspectul estetic și cel practic, iar dvs. veți rămâne extrem de mulțumiți de o asemenea schimbare.

Vă invităm să urmăriți această selecție de idei de dulapuri în jurul geamului și să ne împărtășiți impresiile dvs. în comentarii!

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.


11.


12.


13.


14.


15.


16.


17.


18.


19.

Ce părere aveți despre aceste idei?