Două tinere, cu siluete diferite, au încercat aceleași ținute și au demonstrat faptul că stilul nu depinde de mărimea hainelor

Marina Kamenskaya este o stilistă care poartă mărimea 52. Și este convinsă de faptul că moda nu este doar pentru femeile suple. Blogul său este foarte util și informativ, iar Marina arată foarte bine.

Stilista demonstrează, pe blogul său, cum se potrivesc aceleași ținute pentru diferite tipuri de siluetă. Majoritatea utilizatorilor decide cu mare greu cui i se potrivesc mai mult aceste ținute.

1. Femeile au, uneori,  impresia că moda este nedreaptă deoarece se creează impresia că este creată pentru un anumit tip de siluetă: pentru modelele care merg pe podium, foarte înalte și foarte suple. Dar, după cum puteți vedea, nu este chiar așa. 

2. Marina împărtășește secretele stilului său și le ajută pe femei să-și aprecieze corpul lor. 

3. Ambele arată minunat în această ținută. 

4. Rochia de tip cămașă este foarte comodă și practică. 

5. Rochiile cu bretele li se potrivesc tuturor femeilor. 

6. Nu ezitați să purtați costumele cu pantaloni.

7. Purtați rochii feminine. 

8. Și nu renunțați la roșu. 

9. Din nou rochia de tip cămașă. 

10. O ținută stilată și originală. 

11. Fusta de tip creion se potrivește tuturor femeilor. 

12. Nu renunțați la culorile deschise. 

13. 

În ultimii ani modelele plus size au devenit din ce în ce mai multe, precum și hainele pentru acest tip de siluetă. Lumea modernă dictează noi tendințe și se orientează spre distrugerea stereotipurilor din trecut.

Marina are peste 22 de mii de persoane care îi urmăresc pagina de Instagram. Abonații săi o apreciază pentru faptul că le inspiră încredere și atitudine pozitivă față de propriul lor corp.

Tema principală a tuturor postărilor sale este crearea unor ținute elegante și la modă și regulile pentru alegerea unei garderobe-capsule. Conform acestui principiu Marina își creează toate ținutele sale.

V-au plăcut aceste ținute? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!