Două prietene ne arată cum se potrivesc aceleași haine pe siluete diferite, demonstrând faptul că stilul nu are mărimi

De fiecare dată când ne uităm la modelele din cataloagele magazinelor de îmbrăcăminte ne gândim că aceste piese vestimentare sunt doar pentru persoanele suple sau pentru un anumit tip de siluetă.

Două prietene au decis, însă, să respingă această idee, îmbrăcând aceleași ținute. Se numesc Maria Castellanos și Denise Mercedes și ambele arată foarte bine. Maria este o blondă suplă, iar Denise se distinge prin pielea închisă la culoare, părul întunecat și formele voluptuoase.

Ținută pentru fiecare zi.

Am schimbat fusta și încălțămintea.

O ținută festivă.

Haine pentru casă. 

Lenjerie.

Pijamale. 

Cu ajutorul acestui proiect tinerele încearcă să ne demonstreze că stilul nu are mărime. Ne putem permite să purtăm ceea ce ne place fără a ne gândi la stereotipuri. Și pentru orice tip de siluetă există îmbrăcăminte în care vom arăta foarte bine.

Salopete.

Să trecem la rochii.

Un decolteu neobișnuit.

Rochie pentru casa.

Rochie cu mâneci largi.

Pantaloni și top.

Mica rochie neagră.

Rochia neagră poate fi și mai mică.

Partea superioară albă și partea de jos neagră.

Un decolteu stilat. 

Doamnă în alb.

Femeile au, uneori, impresia că moda este nedreaptă deoarece se creează impresia că este doar pentru un anumit tip de siluetă: pentru modelele care merg pe podium, foarte înalte și foarte suple. Dar, după cum ați observat, nu este chiar așa. În ultimii ani modelele plus size au devenit din ce în ce mai multe, precum și hainele pentru acest tip de siluetă. Lumea modernă dictează noile tendințe și se orientează spre distrugerea stereotipurilor din trecut.

V-au plăcut aceste ținute?