Două prietene lipesc bandă adezivă pe tot peretele. După ce termină să-l vopsească, rămâi cu gura căscată…

Aceste prietene creative vă vor învăța să vopsiți pereții în doi timpi și trei mișcări! Este nevoie doar de bandă adezivă și mai multe culori de vopsea. Iar rezultatul va fi un perete impresionant, la care te uiți cu mare plăcere! Iată ce minunăție au făcut aceste femei din Australia…

как покрасить стены

Cum vopsești pereții

Veți avea nevoie de

  • Vopsea pentru pereți de 3 culori diferite
  • Bandă adezivă sau scoci

Instrucțiuni

1. Înainte de începutul lucrărilor peretele trebuie curățat bine de praf și murdărie. În cazul în care culoarea actuală a peretelui nu vă este pe plac, vopsiți-l în viitoarea culoare de bază. Acum intră în joc banda adezivă! Lipiți-o de perete creând ornamente geometrice.

как покрасить стены краской

2. Puteți începe să vopsiți figurile în diferite culori. Este important să alegeți niște culori care să intre în armonie și să creeze o atmosferă plăcută în încăpere.

как красиво покрасить стены

3. Fiți atenți să nu depășiți marginile benzii adezive. În zona de hotar dintre culori vopseaua trebuie aplicată foarte minuțios.

как покрасить стены краской

4. Rezultatul e incredibil, amintind de lucrările unor designeri celebri!

как покрасить стену фото

5. Atât de simplu și simpatic, dar și foarte confortabil în același timp…

покраска стен фото

6. E foarte plăcut să te afli în camera pe care ai decorat-o chiar cu mâna ta. Mai ales când e vorba de un design atât de frumos și original!

как красиво покрасить стены

Am aflat recent că în Danemarca există un Institut al fericirii. Oamenii care lucrează acolo cercetează minuțios toți factorii care influențează fericirea oamenilor.

Centrul științific se află anume în Danemarca fiindcă aici este cel mai mai procent de oameni fericiți! Tocmai 85%! Cum au reușit asta?

În primul rând danezii lucrează mai puțin: ziua lor de lucru se sfârșește cel târziu la ora 5 seara, după care fiecare se întoarce acasă, la familie și copii! Datorită unui echilibru ideal între lucru și odihnă oamenii nu suferă de insuficiență de comunicare și își consolidează mereu relațiile sociale. Acesta e un factor esențial pentru fericire!

Un alt factor important este confortul. Acum dvs. știți cum să vă decorați camera într-un mod original și foarte artistic. Această atmosferă deosebită vă va face să vă simțiți mai fericiți… Urmăriți această instrucțiune video despre vopsirea pereților.

[mashvideo]

Aceste poze cu pereții vopsiți în acest fel sunt cu adevărat o sursă de inspirație!

оригинальный интерьер фото

Frumusețea în lucrurile mărunte reprezintă cea mai ușoară cale spre fericire!

как покрасить стены краской фото

Gândurile bune, ordinea și confortul din casă reprezintă atributele unei vieți frumoase. De acum fiecare își poate face casa mai confortabilă depunând un efort minim!

как покрасить стены

Oferiți-le și prietenelor dvs. aceste idei, ele le vor inspira să facă schimbări frumoase în casele și în viețile lor!

 

Sursa: Dale Alcock Homes