Doriți să aveți un look modern și stilat în 2021? Aceste tunsori vă vor ajuta să arătați impecabil

Tunsorile scurte, pe lângă faptul că arată bine și se aranjează destul de simplu, au și efect de întinerire. Acest criteriu este extrem de important nu numai pentru doamne, ci și pentru domnișoarele care doresc să își schimbe imaginea.

Pentru acest an stiliștii ne recomandă să alegem tunsorile asimetrice, vârfurile „rupte” și tunsorile în scară.

1.

Puteți opta pentru o tunsoare cu breton sau fără.

2.

3.

Tunsoarea bob-carre. 

Este o tunsoare stilată și versatilă, preferata multor femei. O caracteristică  a acestei tunsori este că părul este mai scurt la ceafă, uneori chiar ras. Varianta asimetrică, cu vârfurile „rupte” vă va ajuta să obțineți un look tineresc și îndrăzneț. Este perfectă pentru orice tip de păr.

Pentru un aspect stilat optați pentru un breton drept.

4.

5.

6.

Sassoon.

Este un model vintage cu o interpretare modernă care a devenit preferata multor femei. Tunsoarea Sassoon are și un breton scurt, în formă de semicerc.  Această tunsoare le va permite tinerelor își vor sublinieze personalitate, iar doamnele vor arăta mai tinere.

7.

8.

9.

Pixie.

Această tunsoare ocupă o poziție de lider în rândul tunsorilor cu efect de întinerire. Este o tunsoare feminină și modernă, care vă va schimba radical imaginea. Femeile care aleg această tunsoare arată tinere și îndrăznețe, deschise și senzuale!

10.

11.

Cele mai populare modele de pixie:

— cu breton „rupt”;

— cu breton lung;

— culoare la modă;

— cu tâmplele rase.

12.

13.

Tunsorile cu breton le permit femeilor să-și schimbe imaginea, să arate elegant și atractiv și să atragă atenția celor din jur. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, puteți fi sigură de faptul că rezultatul vă va încânta.