Dorești o schimbare? Iată cea mai modernă tunsoare a anului

Dacă doriți o schimbare de imagine, nu renunțați în nici un caz la această idee. Este o tunsoare care se potrivește majorității femeilor și este mereu actuală. Ați recunoscut-o? Da, este Long-bob-carre. Este o alegere perfectă atât pentru femeile trecute de 45 de ani, cât și pentru cele tinere.

În anul precedent tunsoarea Long-bob a fost preferata multor celebrități printre care Monica Bellucci, Selena Gomez, Kim Kardashian și altele. Unele dintre vedete au ales varianta asimetrică, iar altele cea clasică. Nici un fel de stratificare, ci doar margini drepte!

Avantajele și variațiile tunsorii

Bob este o tunsoare universală, practică și arată foarte bine fără o aranjare specială. Dacă optați pentru varianta alungită și o vopsire reușită, puteți corecta foarte ușor forma feței, puteți ascunde neajunsurile și sublinia calitățile. Este o alegere perfectă pentru deținătoarele unei podoabe capilare de lungime medie. Această tunsoare creează o stare de bine, redă prospețime și vaporozitate. Rezultatul – ați întinerit cu câțiva ani!

Jennifer Aniston

Alexa Chung

Astăzi tot mai multe tinere optează pentru această tendință de frumusețe. Într-un cuvânt, dacă vă doriți o schimbare de look, dar fără excese, varianta bob-carre este prescrisă de specialiști! Faceți o schimbare plăcută!

Bella Hadid

Alegeți să fiți mereu în vogă cu o tunsoare fără vârstă!