Doi călători au luat un cățel și o pisică de la un adăpost și acum călătoresc împreună pretutindeni

Mulți probabil sunt încântați atunci când văd imagini cu pisici și câini care trăiesc în deplină armonie. Văzând asemenea prietenii este imposibil să nu zâmbești. Astăzi vă prezentăm niște imagini mult mai interesante și mai hazlii – o pereche de amici misterioși care sparg stereotipurile despre „trăiesc ca pisica cu câinele”, plus fac totul împreună, inclusiv călătoresc.

Echipa noastră vi-i prezintă pe Henry și Balu – animalele de companie ale unui tânăr cuplu din Colorado.

Faceți cunoștință. Acesta este Henry. În această fotografie el își sărbătorește a treia zi de naștere, precum și aproximativ 3 ani din momentul când a fost luat de la adăpost de către Cynthia Bennett și prietenul ei.

Stăpânii câinelui adoră să călătorească pe jos și practic din primele zile Henry era luat cu ei în călătoriile de prin Colorado. Câinele este la fel de încântat de ele.

Henry și stăpânii sunt în relații foarte călduroase chiar din primele zile de când au făcut cunoștință (Cynthia spune că el singur i-a ales) și îi place foarte mult modul lor de viață. Însă, se simțea că el are nevoie de un partener patruped.

Câteva luni în urmă Cynthia a luat de la adăpost și o pisică, așa cum și-a dorit demult. Cuplul își făcea griji că pisica va sta doar acasă și le va duce dorul când ei vor pleca în călătorii. Dar nu a fost să fie!

Henry și-a găsit un partener perfect – Balu.

După spusele lui Cynthia, pisica era imposibil de lăsat acasă. Ea vrea mereu să meargă împreună cu ei și cu Henry. Balu cu Henry au o relație deosebită. Ei sunt foarte prietenoși și trăiesc împreună ca niște frați adevărați. Deși Cynthia crede că Balu îl ia pe Henry drept mamă.

Balu s-a dovedit a fi un amator de aventuri în natură, la fel ca stăpânii lui și Henry. Da da, câinele se comportă ca un frate mai mare cu drepturi depline. Are grijă mereu de ea și nu o lasă fără supraveghere.

Este amuzant faptul că Balu doarme și se plimbă pe capul lui Henry. Însă acest lucru nu îl deranjează nici un pic pe Henry, ba chiar îi place foarte mult atunci când ea este foarte aproape de el.

Fiți de acord că atunci când îi vedeți pe Henry și Balu este greu de crezut că sunt suflete pereche. Dar este și mai admirabil faptul că aceste două animale de companie au fost salvate și luate de la adăpost și se potrivesc perfect unul cu altul.

Pe Balu și Henry îi așteaptă încă multe călătorii împreună și suntem siguri că în această companie fiecare zi va fi o adevărată aventură.

Nu-i așa că sunt adorabili?