Doar priviți cum arată acum actrița legendară de 92 de ani Gina Lollobrigida!

Această femeie uimitoare la un moment dat a fost un simbol al frumuseții. Ea a cucerit un număr foarte mare de inimi, multe femei dorind să se asemenea cu ea. Era incredibil de frumoasă și feminină, atractivă, cu o siluetă perfectă – visul oricărui bărbat.

Gina Lollobrigida, născută în data de 4 iulie 1927 este o actriță italiană de film, care a avut o carieră de fotograf și sculptor. Printre alte filme, diva italiană a jucat în filmul de aventuri ”Fanfan la Tulipe”. Soțul este de origine bavarezo-retoromană, care vorbește ladina, bavareza și friulana.

Destul de ciudat, dar în lumea cinematografică, s-a implicat accidental. Inițial, ea a visat să cânte. De fapt, de aceea a și devenit studentă la teatru.

Cu toate acestea, un concurs de frumusețe la care a participat Gina i-a predeterminat soarta sa. Atunci frumusețea ei a fost observată de oamenii potriviți și i s-a oferit să joace în filme. A fost un moment crucial în viața ei.

Această șatenă fatală a părăsit industria cinematografică în anii ’60, deoarece nu mai avea roluri interesante pentru ea. Cele oferite erau respinse, deoarece i se păreau plictisitoare.

Apoi Gina a devenit foto jurnalist și sculptor. Doamnei îi mai place foarte mult să colecționeze figurine de păsări ciudate.

Acum Gina Lollobrigida are 92 de ani. Dar este încă plină de entuziasm și cel mai important, de energie. Chiar și fiind în vârstă este o femeie uimitoare! Gina a împărtășit o dată, că visează să trăiască până la 113 de ani, deoarece atât a trăit mătușa sa.

Este o femeie perfectă! Sunteți de acord? Așteptăm cu drag comentariile dvs.