„Doar așa fel de bătrânețe”: Cele mai stilate modele din lume, care au trecut de vârsta de 60 de ani

Frumusețea nu are vârstă.

Gustul rafinat nu se pierde odată cu vârsta, iar eroinele colecției noastre de astăzi sunt cea mai bună dovadă în acest sens! Aceste femei au un aspect extraordinar și un rafinament irepetabil.

Nikola Griffin.

La 54 de ani Nicola a decis să-și încerce norocul la o revistă de modă. Acum are 60 de ani și este extrem fericită. După cum afirmă ea, acesta este cel mai uimitor
capitol din viața sa.

Yazemeenah Rossi.

Yazemeenahare 64 de ani și o siluetă perfectă. Sportul, alimentația corectă și o dragostea de viață sunt rețeta sa pentru frumusețea eternă.

Christie Brinkley.

După ce și-a început cariera de model în 1973, Christie nu are de gând să se oprească. Datorită geneticii și muncii grele a celor mai buni cosmetologi arată, la vârsta de 67 de ani, ca la treizeci.

Daphne Selfe.

Daphne Self s-a dedicat carierei sale timp de 73 de ani. Chiar dacă are deja 93 de ani, participă în mod regulat la filmări și spectacole și fiecare designer de modă îi cunoaște chipul.

Carol Alt.

Carol este model de 41 de ani și consideră că vârsta de 60 de ani este minunată pentru a-și conștientiza adevărata frumusețe.

Jilly Johnson.

Gilly este foarte activă își continuă cariera și la 67 de ani.

Marie Helvin.

Vedeta anilor 1970, spre deosebire de celelalte din această colecție, și-a întrerupt deja cariera. Dar continuă să arate impecabil la vârsta de 69 de ani.

Linda Rodin.

Linda este bine cunoscută în cercurile de modă. La vârsta de 71 de ani își administrează propria linie de produse pentru îngrijirea corpului și participă la filmări!

Suzy Monty.

După ce a renunțat la carieră la 40 de ani, a reușit să trăiască fără podium doar 20 de ani. La 66 de ani strălucește ca în tinerețe.

Inès de la Fressange.

Marchiza de 64 de ani este și model. În 2010, ea a devenit coroana colecției Chanel, iar astăzi poate fi văzută în reclamele pentru L’Oréal.

Carmen Dell’Orefice.

La 90 de ani, Carmen nu este doar model, ci și un adevărat exemplu și un deținătoare a recordului Guinness! Speră că nu va renunța niciodată la profesie.

Jacqueline Murdoch.

Încheiem articolul cu un model care și-a început cariera în 2013. Trebuie să menționăm faptul că Jacqueline a împlinit 91 de ani anul acesta!