Doamna are 70 de ani, dar merge la cluburi și se distrează la maxim!

Cine ar fi crezut că această femeie are de fapt 70 de ani? Elena Wolk trăiește o viață interesantă și plină de atractivități. Îi place să meargă la cluburi și să călătorească. Are atâta energie încât poate exploda ringul de dans toată noaptea. Totuși, Elena vrea să se căsătorească cu un bărbat care o va înțelege și o va iubi. Dar vrea ca viitorul ei soț să fie cu zece ani mai tânăr.

Este greu de crezut că Elena era doar o bunică obișnuită în urmă cu doar 15 ani. Dar după ce a rămas fără de soțul ei, ea a plecat de la locul de muncă și a devenit pensionară. Femeia a decis că de acum încolo se va bucura doar de lucrurile bune ale vieții. Ea nu are nici un venit decât o pensie, dar reușește să se îmbrace și să călătorească cu o sumă atât de mică.

Femeia recunoaște că nu face nimic supranatural, ci acționează doar după unele reguli:

– Elena se îmbracă în haine second-hand, cumpără produse cosmetice din magazinele obișnuite din apropierea casei.

– Cumpără mâncare la supermarket seara, când toate produsele pot fi cumpărate cu reduceri și la promoții.

– Își spală părul de 1-2 ori pe lună, deoarece are părul uscat și merge la un salon de frumusețe doar pentru a-și tăia capetele părului.

Datorită acestor reguli simple, ea poate face orice își dorește. Femeia regretă doar că nu are prietene. Doamnele care o cunosc nu o înțeleg deloc și preferă să stea acasă. Dar Elena întotdeauna face cunoștință cu oameni noi.

Elena este foarte mobilă, nu stă niciodată pe loc și este foarte sociabilă. Ea nu dorește să fie înscrisă în listele bunicilor și stoarce totul ce poate din viață. Îi dorim sincer mult noroc în găsirea iubirii adevărate și a înțelegerii prietenilor!