Un actor rus despre femeile trecute de 40: “Ele înțeleg că nu are rost să cumperi un porc întreg pentru un crenvurst!”

“Odată cu trecerea timpului am început să prețuiesc tot mai mult femeile trecute de 40 de ani. Asta din mai multe motive.

Bunăoară o femeie de 40 de ani niciodată nu te va trezi la miez de noapte ca să te întrebe: “La ce te gândești?”. Dacă ei nu îi va fi interesant să se uite împreună cu tine la meci, ea nu va face scandal și nu va deveni isterică, ci pur și simplu se va ocupa cu ce îi place ei – care de obicei e ceva mult mai interesant!

Femeile trecute de 40 de ani au simțul propriei demnități și o desăvârșită încredere în sine. Ele nu îți vor face un scandal în public. Dar! Dacă o astfel de femeie va considera că meriți așa ceva, te va strangula fără urmă de remușcări.

O femeie de vârstă medie e generoasă la cuvinte de laudă, uneori chiar nemeritată. Ea e atât de încrezută, încât îți poate face cunoștință cu prietenele sale. Am observat că femeile tinere evită să își prezinte cavalerul prietenelor, căci nu au încredere deplină nici în el, nici în ele. În schimb o femeie trecută de 40 nu va fi deranjată dacă îi simpatizezi prietena, căci știe că aceasta nu o va trăda niciodată.

După 40 de ani femeile capătă o intuiție extraordinară, astfel încât nu trebuie să recunoști nimic – ele știu totul și fără asta. Dacă vei învăța să ignori ridurile, vei observa că femeile de această vârstă sunt mult mai atrăgătoare decât cele tinere!

Femeile trecute de 40 sunt sincere și deschise. Ele îți vor spune direct dacă vor considera că te comporți ca un ticălos și, pe de altă parte, îți vor arăta prețuirea și dragostea pentru tine.

Există atât de multe motive de a admira femeile trecute de 40 de ani…”