Diversitatea ținutelor de birou: 14 seturi chic și business-casual pentru oficiu

Nu doar bărbații pot spune că locul de muncă este a doua lor casă. Dar zilele lungi de lucru și greutățile pe care le întâmpină o femeie pentru a-și construi o carieră de succes, nu le împiedică să-și dorească să arate fermecător.

Ținutele sobre sunt prezente nu în fiecare birou. Pentru cei care își pot permite o varietate în ținutele vestimentare la locul de muncă, stiliștii recomandă câteva ținute la modă.

1. Combinația dintre culoarea gri și maro este foarte recomandată în această iarnă. O helancă maro și cizmele de aceeași culoare, pe toc înalt vor crea o ținută perfectă, mai ales dacă vor fi asortate cu o fustă gri până la genunchi și o geantă clasică gri. Completați această ținută cu bijuterii aurii.

 

2. Fusta-creion din piele – pentru femeile îndrăznețe. Combinați fusta cu un pulover de cașmir și o geantă din piele întoarsă. Accesoriile argintii, decorul argintiu pe fustă și o brățară metalică – vor definitiva imaginea și vor ajuta să ieșiți în evidență. Alegeți modele de cizme înguste, din piele argintie și priviți în oglindă – este timpul să cereți o promovare!

 

3. Imaginea delicată dintr-o fustă midi din carouri albe și gri și un pulover de o culoare pastelată cu mâneci largi sau cu un pulover în formă de poncho arată bine în combinație cu botine pe un toc înalt sau mediu. Geanta poate fi îndrăzneață, de exemplu de culoare gri cu decor neobișnuit, de culoare neagră. Câteva brățări subțiri de aceeași culoare cu hainele vor accentua fragilitatea feminină.

4. Din nou carourile – de această dată pentru femeile cu șolduri subțiri, frumos conturate, care preferă să poarte pantaloni. Țesăturile clasice, alb-negru se potrivesc perfect cu un pulover albastru închis și pantofi negri pe talpă plată. Acestei ținute i se potrivește o geantă gri.

5. Un set cu pantaloni, fără accente de culori strălucitoare va arăta la fel de atrăgător. Pantalonii alb-negri, strâmți și un pulover gri în stilul Oxford, împreună cu o bluză albă vor arăta foarte bine în combinație cu o geantă neagră și balerinii negri în care vă veți simți confortabil în birou.

6. Un set pentru femeile creative – pantalonii largi de la genunchi, de culoare albastră și un pulover scurt multicolor. Toate accentele colorate sunt concentrate în partea de sus, de aceea ar trebui să optați pentru niște culori liniștite. Dar nimeni nu vă interzice să experimentați cu forma. De exemplu, botinele de culoare albastră arată foarte bine în combinație cu o geantă nu mai puțin interesantă de aceeași culoare.

7. Cine a spus, că țesăturile subțiri nu se pot regăsi într-o garderobă de iarnă? Fusta din mătase de culoare roz, cu pantofi clasici pe un toc înalt și subțire vor ajuta să creați o ținută avantajoasă de birou. Încălțămintea și puloverul subțire trebuie să fie de culoare gri. Accesoriile pot pune în evidență ambele culori – de exemplu, puteți opta pentru bijuteriile roz și o curea îngustă pe talie.

8. În această iarnă vor fi actuale toate nuanțele de roșu și burgundy. O helancă bordo se asortează perfect cu pantofii de aceeași culoare în stil clasic. Iar fusta și o jachetă bej vor crea un contrast reușit.

9. Cizmele înalte, împreună cu o fustă brună-maronie, dintr-o țesătură bucle, cu o lungime deasupra genunchiului, nu vor arăta provocator, dacă veți completa ținuta cu o helancă albă și un palton-jachetă de culoarea muștarului. Colierul, cerceii și geanta pot fi de orice nuanță a culorii maro.

10. O doamnă rafinată va aprecia ținuta cu o bluză în stilul Chanel și o fustă cu imprimeu herringbone. Pantofii clasici negri și bijuteriile masive vor accentua contrastul naturii feminine.

11. Combinația dintre țesăturile gri de înaltă calitate și perle vorbesc despre bunul gust și bunăstarea femeii. Acest set, de culoare gri demonstrează perfect acest lucru. Alpaca, lâna fină și subțire sau cașmirul și o geantă din piele naturală vor exprima mai mult despre o femeie decât un card de credit. Adăugați unui pulover subțire decoltat un colier mare.

12. Printul zoo este recomandat în acest sezon mai mult pentru încălțăminte. Vedeți cum se asortează perfect pantofii clasici pe toc înalt leopard cu pantalonii largi de culoare ocru și un pulover scurt, oversize, de culoare bej. O geantă de culoare oranj va ajuta să înveseliți zilele de iarnă.

13. Carourile într-o gamă albastră și gri arată bine pe o fustă de iarnă de lungime midi. Partea de sus se combină cu culoarea fustei – puteți opta pentru un pulover gri sau albastru. Partea de jos este bine să fie de culoare gri, alegeți cizme din piele întoarsă pe toc înalt și o geantă în aceeași gamă cromatică.

14. O fustă creion de culoare gri nu este deloc plictisitoare, dacă este cusută dintr-o țesătură cu un imprimeu floral în culori aprinse. Combinați această fustă cu un pulover larg și cizme gri, pe toc subțire și veți reuși să creați o ținută cu adevărat festivă. În acest set puteți merge nu doar la birou dar și la o întâlnire romantică după lucru. Adăugați o brățară mare din metal auriu și un colier-lanț subțire din aur – ținuta de seară este gata!

Verificați garderoba dvs. Cel mai probabil, veți putea combina multe din lucrurile pe care le aveți, pentru a crea ținute actuale și la modă pentru acest sezon.