Diferența de vârstă de 50 de ani nu a devenit o barieră pentru marea iubire!

Aici este o altă dovadă – dragostei toate vârstele îi sunt supuse. Stephanie Waller s-a îndrăgostit de un bărbat care este mult mai în vârstă decât ea. Cu alte cuvinte, se potrivește însoțitorului său ca nepoată, diferența de vârstă fiind de aproximativ 50 de ani. Cu toate acestea, acest cuplu a creat o familie, iar acum au un fiu, Lakhlan și nu le pasă de ceea ce spun oamenii.

S-au cunoscut acum câțiva ani. În acea perioadă, Steff lucra într-un bar. Când a vorbit cu Don, s-a dovedit că fiul cel mai mare învață în aceeași școală cu ea. A fost o împrejurare care i-a conectat cumva.

Don are în prezent aproape 70 de ani, dar se simte foarte tânăr. În exterior, arată foarte bine. Odată cu apariția acestei fete în viața lui, părea că se renaște. Tânără soție frumoasă și un copil minunat – ce mai este nevoie pentru fericire?

Putem spune că s-au îndrăgostit unul de celălalt încă de la prima vedere. Relația se dezvolta foarte rapid. Odată, bărbatul a însoțit-o pe Stef acasă când a terminat munca târziu și ezitant, timid ca un copil, s-a luat în mâini toată îndrăzneala și a invitat-o pe fată la un rendez-vous. Curând s-au și căsătorit.

Pentru rude, acest cuplu a fost foarte ciudat. Ei, desigur, erau împotrivă. Doar nașterea bebelușului i-a făcut să-și schimbe atitudinea și să accepte sentimentele îndrăgostiților.

Dar spre deosebire de rude, mulți străini nu au putut înțelege și crede în sinceritatea sentimentelor. Scriu comentarii foarte crude cuplului. Iar Don și Steff continuau să-și arate dragostea și nu sunt timizi în ceea ce privește sentimentele lor. Pentru ei nu contează cine și ce spune.

Oamenii sunt obișnuiți să trăiască prin stereotipuri și în orice fel sunt totuși limitați. În ciuda libertății și a progresului mondial, ei par să fie blocați într-o peșteră. Mulți oameni cred că dacă o fată locuiește cu un bărbat mai în vârstă, atunci el este bogat, iar ea vrea să obțină banii. Dar ei nu știu că uneori dragostea poate fi așa: oamenii din generații diferite găsesc ceva deosebit între ei, iar acest lucru îi leagă.

Fata spune că aude adesea vorbe negative în adresa ei. Toată lumea spune că este obsedată de bunurile bărbatului și toate celelalte, dau un fel de argumente, gândesc, spun că probabil are probleme cu tatăl ei și părea să găsească un înlocuitor pentru ea sub forma unui însoțitor adult. Dar Stef nu este jignită. Încearcă doar să le schimbe oamenilor standardul de gândire.

Observând astfel de atacuri, la început, Don nu a arătat prea multe sentimente publicului, dar Stef, dimpotrivă, îl săruta și-l îmbrățișa în public. Nu se temea de sentimentele ei. Cu timpul și Don a încetat să fie timid.

Cuplul înțelege că această uniune nu poate fi ușoară. Ei știu că datorită vârstei, tatăl nu va putea fi un părinte cu drepturi depline pentru copil. Acum deseori se fotografiază cu fiul lor și filmează multe momente, astfel încât el să aibă amintiri bune și să știe cât de mult îl iubește tata.

Ce părere aveți despre acest cuplu? Așteptăm cu drag comentariile dvs.