Detaliile pe care ar trebui să le ia în calcul femeile minione și robuste atunci când își aleg ținutele

Nu este un secret faptul că femeile minione și cu un fizic puternic vor să pară mai înalte și mai suple. Folosind exemplul acestei doamne pe nume Stafford, vom încerca să vă arătăm care sunt principalele greșeli, dar și combinațiile reușite pentru femeile de statură mică cu acest tip de siluetă.

Pantalonii albi alungesc vizual picioarele, dar puloverul scurtează trunchiul femeii. Se poate înlocui cu un model mai scurt.

Se consideră că fashionistele minione trebuie să poarte fuste sau rochii mini sau puțin sub genunchi. Noi însă nu suntem de acord; principalul lucru este să compuneți corect ținuta. De exemplu această ținută arată grozav. Fusta asimetrică și bluză echilibrează parametrii siluetei, iar sandalele cu toc o alungesc.

Acest costum pare destul de controversat, dar pantalonii largi combinați cu tocuri alungesc silueta, iar sacoul subliniază decolteul fashionistei.

Atunci când alegeți pantaloni ar trebui să vă limitați la lungimea standard deoarece modelele scurtate vă vor face să păreți mai scundă.

Combinația dintre sacou și blugi este o opțiune foarte bună. În această ținută puteți merge la serviciu sau la o întâlnire cu prietenii.

Ținuta, compusă dintr-un pulover alungit și leggings, este stilată și comodă. Eșarfa și botinele cu toc alungesc silueta fashionistei.

Blugii skinny accentuează picioarele fashionistei, iar cămașa completează cu succes ținuta.

Femeile minione trebuie să aleagă cu mare atenție îmbrăcămintea exterioară. Hainele largi adaugă un volum nedorit, exact ca în acest caz.

Blugii evazați de la genunchi trebuie să fie purtați doar cu pantofi cu platformă sau cu tocuri înalte. În caz contrar există riscul de a pierde centimetri prețioși.

Rochia teacă este perfectă pentru femeile minione. Acest model îi accentuează delicat formele siluetei, în timp ce fusta până la genunchi o alungește. Decolteul în formă de V și mânecile fac silueta doamnei Stafford mai elegantă și mai delicată.