Detalii de care trebuie să ținem cont atunci când alegem o pereche comodă de încălțăminte cu tocuri înalte

Femeile arată minunat atunci când poartă tocuri. Cu toate acestea, încălțăminte cu tocuri este, de obicei, destul de incomodă și, de multe ori, ne provoacă dureri. Dar există câteva secrete care ne vor ajuta să alegem încălțămintea perfectă.

Să vedem, în continuare, care sunt acestea:

Înălțimea pantofilor pentru fiecare zi.

Oricât de mult ne-ar plăcea tocurile înalte, pentru fiecare zi trebuie să alegem niște tocuri mai joase, deoarece nu se recomandă purtarea frecventă a încălțămintei cu tocuri foarte înalte, acestea nu ar trebui să depășească 4 cm.

Un alt detaliu este să acordați atenție distanței dintre toc și talpă, care ar trebui să fie de 6 cm.

Înălțimea pantofilor de gală.

Atunci când alegeți pantofii de gală, va trebui să țineți cont de mai multe lucruri pentru a determina care este este înălțimea ideală a tocului special pentru Dumneavoastră. Pentru aceasta va trebui să țineți cont de înălțimea pe care o aveți, de lungimea picioarelor de la coapse până la călcâi și să calculați, folosind această formulă: înălțimea / lungimea picioarelor – 1,61) x 10.

O altă metodă este să utilizați rigla sau centimetrul. Așezați-vă pe un scaun și întindeți un picior înainte. Încercați să-l relaxați. Măsurați distanța de la călcâi până la „pernuțe” (ca în imagine). Rezultatul este egal cu înălțimea tocului ideal, întrucât este egal cu înclinarea naturală a piciorului.

Alte detalii utile.

Mărimea. Se recomandă să alegeți încălțămintea puțin mai mare pentru a putea pune tălpi din silicon în interior, care vor spori nivelul de confort.

Materialul. Încălțămintea din materiale artificiale este, de obicei, ai dură. Cele mai comode sunt modele din piele de căprioară sau din piele naturală.

Arcul și poziția tocului. Pentru a înțelege cât de comodă este încălțămintea, mergeți puțin. Pe lângă aceasta trebuie să acordați atenție poziției tocului: acesta trebuie să fie drept.