Destinul Dumneavoastră depinde de ultima cifră a anului în care v-ați născut.

Fiecare este asociată cu elementul său.

Potrivit calendarului antic chinezesc, care stă la baza horoscopului oriental, fiecare clipă pe care o trăim este influențată de cele cinci elemente fundamentale: Pământ, Foc, Lemn, Apă și Metal.

Astrologii sunt de părerea, că aceste elemente au o puternică influență nu numai asupra naturii, ci și asupra caracterului omului. De ele depinde viziunea noastră despre viață, obiceiurile și preferințele noastre.

În ce an v-ați născut? Luați ultima cifră a anului de naștere și veți afla niște lucruri foarte interesante despre Dumneavoastră!

Pământ: 8 și 9.

Aceste persoane sunt de încredere și răbdătoare. Forțele terestre îi înzestrează cu responsabilitate față de cei dragi. Au multe ambiții, dar sunt idealiști, în același timp.

Au o intuiție bine dezvoltată. Oamenii din jur încearcă să-i imite pe „pământeni”, deoarece au valori morale și etice bine dezvoltate, punând pe primul loc etica și disciplina. Ei știu, de asemenea, să-și folosească resursele proprii cu înțelepciune datorită caracterului lor destul de conservator.

Aceste persoane au niște relații destul de bune cu banii.

Sunt rezervați, dar simt nevoia să fie iubiți.

Nu prea îi caracterizează dinamismul și setea de aventură. Mai pot fi cruzi și încăpățânați și doresc să controleze totul, fiind ghidați de propriile interese.

Foc: 6 și 7.

Acești oameni sunt mereu în căutarea aventurilor și nu vor refuza niciodată să exploreze ceva nou. Sunt niște persoane foarte active și energice, cu capacități de lider; le place să concureze și să câștige.

Sunt atrăgători, urăsc singurătatea, preferând să fie înconjurați de oameni și să fie mereu în mișcare. În plus sunt extrem de atașați de rude și sprijină legăturile de familie.

Sunt foarte încrezuți în sine, sunt inteligenți și prietenoși, hotărați și eficienți și au talent oratoric.

Dacă vorbim despre defectele acestor persoane, atunci am putea enumera faptul că sunt agresivi și au o dorință nesăbuită de a-și atinge scopurile prin orice mijloace. În plus sunt niște persoane prea emoționale și lipsite de răbdare.

Lemn: 4 și 5.

Aceste persoane sunt generoase. Țin foarte mult la principiile lor, iubesc să exploreze lumea. Se disting printr-o putere mare de convingere.

Pot fi foarte creativi, harnici și sunt mereu în căutarea unei ocupații, deoarece consideră că munca este cea mai bună utilizare a puterii pe care au.

Încrederea în sine este una dintre cele mai bune trăsături ale lor. Vor fi întotdeauna recunoscători pentru tot ceea ce au.

Din păcate sunt cam risipitori. Mai au un defect: pot să-și asume mai multe sarcini decât pot îndeplini. Cu alte cuvinte, ei ar trebui să învețe să-și stabilească niște limite și să-și estimeze forțele.

Apă: 2 și 3.

Aceste persoane sunt atente, responsabile și săritoare la nevoie. Sunt, de asemenea, și foarte flexibile, inteligente și creative.

Au o imaginație foarte bogată și nu se tem să o folosească. Există o mulțime de filozofi și gânditori excelenți printre ei, aceștia sunt foarte independenți și pot avea mai multe profesii. Au niște abilități de comunicare minunate și pot fi foarte convingători.

Trebuie să menționăm și capacitatea lor remarcabilă în domeniul diplomației. Ei sunt foarte intuitivi și reușesc să surprindă niște detalii, care altora le scapă. Sunt niște organizatori buni, pot observa talentele oamenilor din jurul lor și îi pot ajuta să se dezvolte.

Pot fi însă uneori nesinceri și destul de închiși. În plus, au tendințe pronunțate de manipulare.

Metal: 0 și 1.

Aceste persoane sunt foarte dinamice și independente, datorită tăriei lor de caracter. Se iubesc pe sine, dar, în același timp, știu cum să aibă grijă și să-i respecte pe ceilalți. Sunt, de regulă, destul de retrași, dar când vor simți presiune asupra lor, își vor apăra foarte bine punctul de vedere.

Reprezentanții acestui element sunt foarte ordonați și preferă echilibrul și curățenia. Vă puteți baza pe ei. Sunt deciși, iar uneori încearcă să se deosebească de ceilalți.

Dacă știu cu exactitate ce-și doresc, nu le va sta nimeni și nimic în cale.

Ei nu se tem de singurătate și singurul lucru pe care îl doresc de la societate este recunoașterea realizărilor și succeselor lor.

Pot fi uneori destul de impulsivi. Le place luxul, banii și puterea. Adesea pot fi încăpățânați și se comportă în mod nejustificat.

Ce părere aveți despre aceste descrieri?

error: Content is protected !!