Design pentru toaleta separată: 30 de idei minunate pentru amenajarea acestei încăperi mici

Procesul de renovare, în multe cazuri, este unul foarte stresant, care ne fură foarte mult timp. Anume din acest motiv vom încerca să vă oferim mai multe soluții de design, dar și de amenajări a obiectelor sanitare.

Se pare că o toaletă separată, de dimensiuni mici, este foarte dificil de amenajat. Lipsa unor proiecte îi face pe proprietarii acestor apartamente să vină cu diferite modalități neobișnuite și interesante de amenajarea a toaletei.

Din fericire designerii ne oferă numeroase idei și soluții originale. Sunt multe elemente de care trebuie să se țină cont atunci când doriți să schimbați înfățișarea toaletei: spațiul de care dispuneți, stilul dorit, lumina, dispunerea instalațiilor sanitare etc.

Pentru a lărgi vizual încăperea, puteți apela la diferite metode, precum utilizarea decorului, a jocurilor de culori, a gresiei și a faianței. Gresia și faianța sunt cele mai populare alegeri pentru pardoseală și pereți. Acestea trebuie să fie neapărat alese în strânsa legătura cu stilul ales al toaletei.

O atenție deosebită trebuie să se acorde și iluminării. Iar vasul de toaletă ar trebui să fie cât mai compact posibil pentru a fi mai mult spațiu liber.

După cum vă veți putea convinge, amenajarea toaletei separate nu este o sarcină ușoară deoarece trebuie să știți cum să aranjați toate detaliile ca să obțineți un spațiu funcțional și ergonomic, dar care să fie și confortabil?

Vă propunem mai multe idei care, sperăm, vă vor ajuta să vă inspirați și gândiți-vă de 10 ori înainte de a alege finisajele și obiectele necesare.

Aveți la dispoziție mai multe idei de amenajare pentru spatiile mici, alegeți doar ceea ce vă este pe plac!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.