Descoperă idei interesante și creative de refolosire a blugilor vechi!

Fiecare are în șifonier o pereche de blugi vechi pe care deja nu-i mai îmbracă. Pot fi demodați, uzați sau i-ai lăsat pentru timpurile când o să pierzi din greutate și o să-i îmbraci. Deci, stau în dulap precum o valiză fără mâner – îți pare rău să-i arunci, dar nici nu îi mai îmbraci.

Vă propunem câteva idei foarte ingenioase: de ce să nu-i transformați într-un accesoriu original, care o să vă completeze garderoba sau să nu creați elemente de decor pentru casa dvs!

Și pentru că deja vă doriți să începeți „transformarea”, am pregătit 11 idei creative pentru reutilizarea blugilor vechi. Priviți ce minunății!

DIY: transformă blugii în lucruri extraordinare.

1. Din denim puteți face tapițerie pentru mobilier. Acest mobilier va deveni obiectul decorativ care va uimi toți oaspeții dvs. Tapițeria este foarte rezistentă, în funcție de calitatea materialului utilizat poate rezista și câțiva ani.

2. Prietena mea a confecționat 2 perechi de papuci de casă din denim. Mi-a dăruit și mie o pereche. Sunt foarte confortabile și frumoase!

3. Dacă aveți mai multe perechi de blugi vechi puteți face o plapumă. Pentru aceasta veți avea nevoie de bucăți de materiale multicolore, bucăți pătrate de denim și poliester pentru a le umple.

4. Puteți confecționa un organizator practic din denim. Cu o astfel de cutie sau sac, copilul dvs va strânge cu mare plăcere jucăriile sale.

5. O idee excelentă pentru bărbați: husă din blugi vechi, în care puteți pune unelte și obiecte mici. Este foarte simplu să o confecționați. Este suficient să tăiați partea superioară cu buzunare și să prelucrați tăieturile.

6. Alte idei originale.

7. Din bucăți de blugi puteți confecționa coliere, brățări, broșe, accesorii pentru par (bentițe, agrafe).Cu puțină îndemânare, efort și creativitate o să creați bijuterii exclusive, care vor atrage privirile celor din jur.

8. Puteți împleti un covor care să decoreze orice odaie a apartamentului dvs.

9. Modele de organizatoare utile pentru elevii de orice vârstă.

10. Aceste idei practice și utile sunt pe placul soțului meu!

11. Puteți coase fețe de masă deosebite.

Merită să împărtășiți această selecție de idei cu prietenii dvs – ei vor fi recunoscători!