Tendințe noi în materie de coafuri și tunsori pentru anul 2020. Tunsoarea în cascadă este vedeta anului!

Atunci când o femeie își dorește o schimbare, unul din primele lucruri la care recurge este schimbarea tunsorii. Alegerea tunsorii este întotdeauna o decizie importantă deoarece o alegere incorectă poate ruina aspectul exterior.

Optați pentru tunsori, care vor ajuta să vă scoateți în evidenţă personalitatea şi vă vor face mai încrezătoare! Printre cele mai populare tunsori ale anului 2020, vor fi cele elegante, simple și foarte rafinate.

În acest sezon nu va trebui neapărat să renunțați la părul lung. Este suficient doar să împrospătați coafura optând pentru o tunsoare în cascadă.

Este alegerea ideală pentru femeile, care doresc să-și schimbe imaginea fără a pierde din lungimea părului. Stratificarea firelor de păr cu lungimi diferite se realizează după principiul scăriță. Firele de păr din zona tâmplelor sunt mai scurte, iar cele de mai jos sunt mai lungi, iar trecerea propriu-zisă de la o lungime la alta este accentuată. Aceasta tunsoare ajută la combaterea problemei principale a capetelor fine, uscate și despicate. Firele de păr de lungime diferită, care atârnă, reprezintă cireașa de pe tort a tunsorii în cascadă.

Popularitatea acestei tunsori se datorează faptului că se potrivește absolut oricărei femei, indiferent de vârstă, forma fetei, culoarea și textura părului. Părul tuns în cascadă are un aspect proaspăt și capătă volum suplimentar. Va conferi mai multă fluiditate podoabei capilare și va crea efectul vizual de păr bogat.

Tunsoarea în cascadă este foarte ușor de aranjat: este suficient doar să ridicați firele de păr de la rădăcini cu un uscător de păr, o perie și o spumă specială.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.