Deja nu mai sunt elegante, ci amuzante: modele de căciuli care nu mai sunt deja la modă

Căciula este un accesoriu indispensabil în garderoba noastră. Există foarte multe modele, pentru orice gust și stil. Căciula, pe lângă faptul că ne apără de frig, mai este și un accesoriu ce ne conferă farmec și note de originalitate ținutelor.

Dar știți ce modele de căciuli nu mai sunt la modă? Cele cu strasuri, broșe și alte bijuterii ieftine.

Minimalismul ne cucerește tot mai mult în ultima vreme. Alegeți o căciulă beenie simplă, dar fiți atente deoarece acest model v-ar putea face să păreți mai în vârstă decât sunteți.

Un alt model care dispare din modă este căciula în formă de ciorap. Dacă vă puteți lăuda cu o față ovală, purtați-o cu încredere.

Dar acest model nu se potrivește doamnelor adulte. Puteți opta, în schimb, pentru berete din piele sau lână, eșarfe, pălării, șepci etc.

Beretele tricotate vin din anii 70 și sunt la modă și acum, dar trebuie să le alegeți cu mare atenție, deoarece modelele cu flori sau funde sunt demodate.

Pentru a fi în pas cu moda, optați pentru modelele de lână și purtați-le pe o parte. Puteți alege și modele din piele, care sunt foarte stilate și îndrăznețe.

Două sau mai multe pompom-uri, urechi de pisică, cozi de vulpe. Chiar dacă aceste căciuli sunt drăguțe, dar ar putea stârni râsul celor din jur. De aceea ar fi mai bine să le lăsăm copiilor.

Apropo, puteți opta și pentru șepci, dar va trebui să alegeți cu mare atenție modelele, deoarece nu toate sunt la modă.

Dacă veți alege modelul care vi se potrivește perfect, veți reuși să scoateți în evidență trăsăturile feței și să completați armonios ținuta vestimentară.