Decoruri pentru sărbătorile de iarnă la fel ca în magazine: Am meșterit niște bijuterii, nu altceva!

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar pentru a simți mai bine atmosfera lor, nu este neapărat să mergeți prin magazine și să cumpărați decorațiuni la un preț cosmic. Dvs. aveți la îndemână toate materialele necesare. Bucăți de pânză, panglici, mărgele, vopsea sunt suficiente! Inspirați-vă din această colecție deosebită, iar unele decorațiuni pot fi chiar dăruite.

Decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă confecționate manual

Materialele de bază de care aveți nevoie sunt ace și ațe, foarfece, pistol cu lipici fierbinte. Pentru confecții puteți utiliza fetru, bucăți de pânză colorate, pânză de iuta, panglici, strasuri, mărgele, hârtie. De asemenea, vor înveseli decorațiunile conurile, crenguțele de brad, ramurile de lozie. Puteți utiliza chiar și ciorapi din care veți meșteri niște omuleți de zăpadă.

1. Decorațiuni din bucăți de pânză

Jucăriile din pânză sunt foarte drăguțe pe bradul de Crăciun. Ambalați-le într-o cutie drăguță dacă doriți să le faceți cadou.

2. Coronițe de Cărciun

Puteți să le agățați pe uși, deasupra șemineului sau lângă brad. Datorită materialelor naturale din care sunt confecționate, acestea sunt destul de ieftine. Important este să aveți o bază din poliuretan sau din lozii.

3. Calendarul de așteptare a sărbătorilor

Dacă aveți copii, atunci sunteți obligați să faceți un astfel de calendar. Fiecare plic sau punguță cu sarcini sau dulciuri îi apropie de sărbători. O adevărată magie și un decor minunat. Iată câțiva pași simpli pentru a confecționa calendarul de așteptare din materiale obișnuite.

4. Decorațiuni pentru brad din fetru

Împodobirea bradului este mereu o sărbătoare. Jucăriile din fetru vor arăta minunat pe brăduțul dvs., plus se confecționează foarte simplu.

5. Compoziții de sărbători

Puteți crea colțișorul magic pe pervaz sau într-un colț mai liber al camerei.

6. Brăduți de Crăciun

Ei pot fi confecționați din diferite materiale: sisal, sfoară, nasturi, plastic. Acești brăduți vor arăta minunat pe masă sau în diferite locuri ale camerei. Brăduții originali din pliculețe de ceai îi vor surprinde plăcut pe colegii de oficiu.

7. Suporturi pentru lumânări

O idee extraordinară pentru o atmosferă romantică. Se confecționează foarte simplu.

8. Decorațiuni pentru masa de sărbătoare

Masa de sărbătoare va fi săracă dacă nu o veți împodobi cu niște obiecte decorative drăguțe. Succesul este garantat!

9. Decorațiuni din hârtie

O idee originală să petreceți timpul împreună cu copiii. Decorațiunile din hârtie sunt cele mai econome. Fulgușori, ghirlande, jucării, iar șirul poate continua. Fiți inventivi!

10. Pernuțe decorative

Nu este neapărat să cumpărați pernuțe noi. Măsurați-le pe cele pe care le aveți acasă, coaseți niște huse noi sau decorați-le pe cele vechi. După trecerea sărbătorilor, puteți să le păstrați până la Crăciunul viitor.

11. Jucării și păpuși Tilda

Acestea au nevoie de mai multă răbdare și efort pentru a fi confecționate, dar rezultatul este încântător! Ele se îmbină perfect cu atmosfera sărbătorilor și sunt adorate de copii. Sunt un cadou minunat pentru cei apropiați.

Creați atmosfera de sărbătoare prin dăruirea unor cadouri mici și din suflet celor apropiați.