De la părul lung la cel scurt: iată câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont!

Este o schimbare care ar putea fi, de multe ori, modalitatea perfectă pentru a ne scoate în evidență atuurile.

Aveți părul foarte lung și vă gândiți să încercați o tunsoare scurtă? Dorința de a ne schimba aspectul este una naturală și nu trebuie să ne fie frică să experimentăm. Pentru a face schimbarea dorită vă recomandăm să mergeți la un coafor de încredere care vă va ajuta să alegeți tunsoarea perfectă.

1. 

Nu vă limitați la copiere.

Multe doamne decid să treacă de la părul lung la cel scurt deoarece le place cum arată actrița lor preferată cu o asemenea tunsoare.

Noi vă recomandăm să vă inspirați, dar evitați să vă limitați doar la copiere. Folosiți tunsoarea dată ca bază, dar personalizați-o în funcție de tipul feței, părului și culorii.

Cum se îngrijește noua tunsoare?

Unul dintre miturile false ale părului scurt este că se aranjează și se îngrijește mult mai ușor decât cel lung. În realitate nu este chiar așa. De aceea sfatul nostru este să cereți sfatul coaforului Dumneavoastră pentru a ști care sunt produsele de îngrijire și aranjare de care veți avea nevoie.

2.

Scurtați-vă părul treptat.

Dacă aveți părul foarte lung și doriți să încercați o tunsoare foarte scurtă, ar putea fi o decizie radicală, iar rezultatul vă va șoca. De aceea vă recomandăm să faceți acest lucru treptat. Acest lucru vă va ajuta nu numai să vă obișnuiți cu noile lungimi, dar veți putea înțelege dacă aceasta este într-adevăr tunsoarea potrivită.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Ce părere aveți despre aceste transformări? Așteptăm cu nerăbdare să ne scrieți în comentarii!