De la o femeie casnică la model: Caroline Labouchere demonstrează că la 50 de ani viața abia începe

Unele persoane consideră că, pentru a nu ascunde părul cărunt, este nevoie de mult curaj și încredere în sine. Dar există femei care demonstrează că părul cărunt este frumos și oferă un farmec oricărei femei.

Eroina din articolul nostru poate confirma acest lucru prin propriul ei exemplu.

Caroline Labouchere nu a fost cu adevărat fericită.

Caroline Labouchere s-a născut la Londra. Fiind mamă a 2 copii și având mai puțin de 30 de ani nu a reușit să-și dea seama de prețul și frumusețea sa, luptând cu primele semne ale îmbătrânirii prin vopsirea părului cărunt.

Într-un interviu Labouchere a mărturisit următoarele: „Nu mă prea uitam în oglindă. Nu cred că m-am simțit vreodată frumoasă, nici măcar în ziua nunții mele. Când eram tânără, dacă vedeam că cineva îmi face poze, întotdeauna mă întorceam. Nu m-am simțit niciodată atât de frumoasă ca acum.”

Planurile ei de viață erau destul de banale. După cum a recunoscut într-un interviu: „Nu mi-a plăcut școala, iar la 16 ani am părăsit-o. Am urmat un curs de gătit la Le Cordon Bleu și un curs de croitorie. Nu aveam planuri de carieră, voiam doar să călătoresc, să mă căsătoresc și să am o familie”.

Un incident i-a schimbat literalmente viața.

Părea că lipsa de speranță și încrederea în sine o va bântui pe Labouchere toată viața, dar la un moment dat a început să se privească cu alți ochi.

În noiembrie 2017 fiica ei Amelia, care lucra ca model, i-a spus că șefa ei caută un model cu păr cărunt.

„Nu eram model, dar aveam părul cărunt”, își amintește Labouchere.

Părul gri a devenit atuul său. 

Pe când avea 40 de ani făcea tot posibilul să lupte împotriva îmbătrânirii. Își vopsea părul, folosea creme anti-îmbătrânire promovate și își făcea tratamente faciale.

Dar în 2017, după ce i s-a ivit ocazia de a deveni model, Caroline s-a acceptat în sfârșit. „Voiam să fiu tânără. Dar acum sunt mult mai încrezătoare și mai curajoasă decât la 20 și 30 de ani. ”

Într-un alt interviu Labouchere și-a descris frumusețea naturală astfel: „Cred că odată cu vârsta am început să arăt mai bine. Iar părul cărunt îmi dă încredere”.

Acum,Labouchere se bucură de viață și le oferă femeilor sfaturi utile.

În biografia sa de pe rețelele de socializare Labouchere a scris: „Întotdeauna mi-a fost teamă să mă arăt așa cum sunt în realitate, iar la 58 de ani, în sfârșit am reușit”. Este mândră de părul său și nu încetează să ne uimească cu apariția ei în fotografii pentru reviste celebre.

Ea și soțul ei David au trecut prin multe greutăți împreună, dar acum locuiesc în Dubai și se bucură din plin de viață.

Labouchere subliniază că este important să găsești un cosmetician cu adevărat bun și să folosești produse care conțin retinol. Este împotriva purtării constante a produselor cosmetice decorative și consideră că machiajul zilnic este dușmanul tinereții. Caroline își atinge rar pielea și nu consumă mult zahăr. În plus le recomandă tuturor femeilor să aibă un stil de viață activ și să se iubească pe sine.