De la Marilyn Monroe la Angelina Jolie: fotografii ale femeilor celebre, la recepția oferită de regina Elisabeta a II-a. 

Regina Elisabeta va împlini 95 de ani în luna mai 2021. Ea a urcat pe tron ​​înainte ca mulți dintre noi să se nască: în 1952. De-a lungul anilor de domnie, a întâlnit mulți oameni celebri, inclusiv personalitățile de legendă: Marilyn Monroe, Sophia Loren, Jacqueline Kennedy, etc. Vă prezentăm mai jos

Marilyn Monroe, 1956 

Marilyn a fost prezentată lui Elizabeth în 1956, la premiera ”The Battle of the River Plate”. Actrița a dat mâna cu regina și a făcut o reverență. Ambele aveau 30 de ani.

Brigitte Bardot, 1956 

La aceeași premieră a participat și Brigitte Bardot. Ea la fel a avut privilegiul de a da mâna cu regina. Dar, actrița a fost mult mai impresionată de întâlnirea sa cu celebra Marilyn Monroe.

Sophia Loren, 1957 

În 1957, Sophia Loren, deja la ai săi 23 de ani, a fost prezentată reginei.

Jacqueline Kennedy, 1961 

La câteva luni după inaugurarea președintelui Kennedy, el și soția sa Jacqueline au plecat într-un turneu prin Europa. În Anglia, cuplul a fost invitat la cină la Palatul Buckingham. Înainte de a se întâlni cu regina, Jacqueline era foarte îngrijorată, temându-se că nu se va putea comporta ca o primă doamnă. În palat, era atât de emoționată, încât i s-a întunecat în ochi. Cu toate acestea, a reușit să aibă o conversație cu regina. Ambele au rămas mulțumite de cunoștință.

Claudia Cardinale, 1962 

Claudia Cardinale, la ai săi 22 de ani, a ales o rochie albă elegantă, cu un decolteu adânc și și-a realizat o coafură de lux, la întâlnirea cu regina.

Catherine Deneuve, 1965 


În 1965, Catherine Deneuve, la ai săi 22 de ani, a fost prezentată Majestății Sale. Pentru acest eveniment, tânăra actriță a ales o rochie elegantă și modestă, marca Yves Saint Laurent.

Jennifer Lopez, 2001 

Întâlnirea reginei Angliei cu Jennifer Lopez a avut loc după concertul cântăreței la Royal Variety Show.

Madonna, 2002 

Cântăreața pop a întâlnit-o pe regină la premiera filmului ”Die Another Day”. La început, Elizabeth nu a recunoscut-o pe Madonna și l-a întrebat pe confidentele său, cine e.

Angelina Jolie, 2014 

Angelina Jolie a fost invitată la o audiență cu regina și a primit chiar din mâinile Majestății Sale ordinul Order of the lady of the knight, pentru serviciul acordat intereselor politicii externe britanice și participarea la campania globală împotriva violenței în zona de război. Împreună cu Angelina a venit la palat Brad Pitt, cu care erau încă împreună pe atunci și cei șase copii ai lor.

Ați dori să vizitați Palatul Buckingham? Așteptăm comentariile cu drag.