De la fetișcana din Bronx la Style Icon: evoluția aspectului și a stilului lui J.Lo

Cântăreața, designerul de modă și femeia de afaceri din America Latină a mers cu insistență pentru a-și atinge marele vis – de a deveni vedetă.

Acum Jennifer are 51 de ani și se pare că știe foarte bine cum să întoarcă timpul înapoi.

Am urmărit cu atenție cum s-a schimbat aspectul actriței de-a lungul a aproape 30 de ani și vă propunem să descoperim împreună secretele tinereții sale!

Anul 1992.

Pentru prima dată, Jay Lo a fost văzută într-una dintre emisiunile TV de comedie, pe când era membră a trupei de dans Fly Girls. Purta în acea perioadă bucle afro, dar, după câțiva ani, a renunțat la această imagine în favoarea părului neted.

Anul 1996.

Culoarea naturală a părului închis îi adăuga vizual câțiva ani, iar machiajul ei arăta uneori destul de ciudat: fața albă, farduri de nuanța piersicii și ruj maro.

Anul 1997.

Acest an a fost memorabil pentru actriță: Jennifer a jucat primul ei rol major. Cu această ocazie a purtat un machiajul care nu a fost prea reușit.

Anul 1998.

J. Lo alege un look delicat si sofisticat, care i se potrivește foarte bine.

Anul 1999.

La sfârșitul anilor 90, J. Lo și-a decolorat părul pentru prima dată. Această culoare i se potrivea, dar alegerea coafurii nu a fost prea inspirată. În machiaj observăm din nou contrastul dintre tonul feței și al gâtului.

Anul 2000.

Relația scurtă pe care a avut-o cu muzicianul Puff Daddy i-au schimbat imaginea actriței. Actrița a renunțat la machiaj și arăta foarte bine.

Anul 2001.

Se pare că epoca feței albite a rămas în trecut. Însă a început să folosească bronzer, fard de obraz saturat, luciu de buze roz.

Anul 2003.

Farduri verzi care se combină cu rochia. Poate că make-up artistului i-a fost teamă că Jennifer se va „pierde” cu un astfel de machiaj și i-a adăugat un bronzer portocaliu.

Anul 2004.

Experimentele cu fardurile care se combină cu hainele continuă.

Anul 2005.

Actrița decide să-și pună în evidență privirea într-un mod neobișnuit și nimerește în țintă.

Anul 2006.

Uitasem deja cum arată cu părul închis la culoare.

Anul 2008.

Shatush ca al lui Jennifer Lopez este una dintre cele mai populare cereri în saloanele de înfrumusețare din acea perioadă. Această coafură i se potrivea de minune lui Jennifer, însă machiajul, din păcate, nu arată la fel de bine.

Anul 2009.

Umbre albastre strălucitoare (care, desigur, se combină cu rochia), bronzer și o coafură complexă.

Anul 2010.

Smoky eyes, puțină strălucire, sprâncene naturale și fața bine conturată. Este o alegere excelentă.

Anul 2011.

Părul strâns a avantajează pe vedetă, deoarece are un oval perfect al feței. Buzele lui Jennifer ne-au atras atenția: tranziția contrastantă a rujului închis este o combinație frumoasă.

Anul 2012.

Unul dintre acele cazuri care arată clar cum se micșorează vizual ochii. Însă acest machiaj are și puncte forte: tonul minunat al feței și fardul de obraz care îi împrospătează imaginea și sculptează fața. Și, desigur, rujul care i se potrivește foarte bine.

Anul 2013.

Cântăreața a ales o imagine interesantă, dar în același timp echilibrată. Iar machiajul smoky eyes a atras mai multă atenție decât coafura originală.

Anul 2015.

Aceasta este una dintre cele mai delicate imagini ale lui Jennifer.

Anul 2016.

Pe covorul roșu al Globurilor de Aur Jennifer a purtat o rochie galbenă care a stârnit o reacție mixtă. Pe fundalul unei ținute îndrăznețe coafura și machiajul actriței arătau foarte bine: nuanța rujului a atras atenția și nu i-a permis rochiei să o eclipseze pe actriță.

Anul 2017.

Aproape ne-am împăcat cu faptul că J. Lo alege farduri de ochi care se combină cu nuanța rochiei. În acest caz, la cea de-a 59-a ediție a Premiilor Grammy, a folosit o nuanță de lavandă. Dar folosirea exagerată a bronzerului nu o prea avantajează.

Anul 2018.

La Met Gala 2018 Jennifer a purtat o rochie decoltata Balmain. Special pentru acest eveniment stilistul actriței i-a creat o nouă coafură, care se combina cu textura atât de complexă a rochiei. Machiajul, păstrat în nuanța piersică preferată a lui J. Lo, și genele false i-au completat imaginea.

Anul 2019.

La premiile Oscar 2019 Jennifer Lopez a purtat o rochie metalizată Tom Ford. O astfel de imagine strălucitoare a fost pusă în valoare de o coafură simplă și de un machiaj cu accent pe ochi.