De ce unele femei nu mai au grijă de ele înșiși?

”Am fost recent la spital. Mi-am așteptat rândul mult timp. Așteptau și alte femei. Trebuie să spun că, în cele mai dese cazuri vizitez o policlinică obișnuită, care se află lângă casă. Din păcate, este încă obișnuit să stai în rând și să fii lovită de o atitudine proastă și neglijentă. Dar nu despre asta vreau să spun.

În mod normal, o vizită la medic te obligă să fii curată. Dar multe femei, din anumite motive, nu doresc să aibă grijă de ele înșiși. Există momente când o persoană pur și simplu miroase urât și merge cu acest “parfum” la medic.

Nici măcar nu miroase a transpirație. Miroase a haine murdare, păr nespălat și alte lucruri extrem de neplăcute. Acum vorbesc despre femei. Am întâlnit multe femei ”murdare” în viața mea.

S-ar putea să credeți că arată așa din cauza unei vieți grele. Dar nu! Vă dați seama că în zilele de azi să găsești un săpun, periuță de dinți și o pastă de dinți nu este foarte dificil. Cel puțin aceste produse simple nu sunt chiar atât de scumpe încât să renunți la ele definitiv.

Atunci ce este, care-i cauza? Chiar este atât de greu, o femeie să aibă grijă de ea însuși? Atât de des văd femeile care își strâng pur și simplu părul nespălat într-o coadă sau coc, nu-și îngrijesc mâinile și așa mai departe.

Să presupunem că nu sunt bani. Dar câteva seturi de haine și lenjerie, există cu siguranță. Deci, de ce să nu spălați aceste lucruri? O baie se poate de făcut, nu-i așa? Bine, dacă nu vă puteți permite un parfum scump, nu este necesar. Va fi suficient și un ulei parfumat.

Serios, e ușor! Trebuie doar să doriți să aveți grijă de dvs. Orice femeie trebuie să se respecte și să vrea să miroase frumos. Nimănui nu-i plac femeile neîngrijite.

Nu e vorba de un buget mic sau de altceva. Dacă o fată nu se îngrijește pe ea însăși, atunci îi este pur și simplu lene să o facă. Asta e tot. Nu există alte scuze!

Dacă nu vă respectați, atunci cel puțin respectați lumea din jur. Lor nu le place când lângă ei este o persoană care miroase rău. Există reguli elementare, care trebuie respectate.”

Ce părere aveți despre unele femei care nu se îngrijesc? Așteptăm cu drag comentariile dvs.