Motivele profunde din cauza cărora bărbații pleacă.

Aproape toți prietenii mei de 30 de ani deja au divorțat. Cei de peste 40 de ani, în proporție de 80% sunt divorțați. Adesea, femeia este vinovată de destrămarea familiei.

„Am făcut atâtea sacrificii pentru el, și oricum a plecat. De ce?”

Bărbații și femeile au o viziune diferită în ceea ce privește casa. Pentru femeie, casa este împărăția ei, unde totul ar trebui să fie perfect.

Atunci când o femeie vede dezordine în casă, în capul ei sunt declanșate sirenele.

Și ea, ca un „general”, începe să dirijeze. Acasă ea se simte ca la locul de muncă sau chiar este mult mai autoritară, o persoană importantă și responsabilă. Și începe să dea ordine la dreapta și la stânga.

Ea ar putea spune toate acestea într-un mod mai calm:

– Ce faci? Casa e plină de acele căzute de la bradul de Crăciun. Poți te rog să-l scoți din casă? Și pisica iarăși a făcut dezordine, fii atât de bun să mă ajuți!

Dacă mai vine în vizită și soacra, situația devine mult mai tensionată. Numărul generalilor în casă se dublează!

Ce înseamnă casa pentru un bărbat? Casa este refugiul bărbatului de furtunile vieții. Este un adăpost sigur unde găsește pace și tihnă.

Iar cu o nevastă autoritară și cicălitoare este imposibil de trăit. Soțul vine acasă ca să se odihnească, dar găsește cu totul altceva.

Prin urmare, aș sfătui doamnele să-și amintească de această diferență, atunci când își planifică treburile casnice. Să nu-și dorească să aibă locuința în stare perfectă.

Iată ce vor bărbații de la o femeie:

1. Respect

Bărbatul vrea să fie 100% sigur că soția îl va trata cu respect. Niciodată să nu dați dovadă de lipsă de respect, așa cum, nu tolerați lipsa de respect față de voi înșivă. Să știți că din moment ce au apărut gânduri negative referitor la soțul dvs, sunteți cu un pas spre divorț.

2. Liniște

Da, soțul are dreptul să se bucure de liniște în casa lui. Acesta este locul în care poate dormi și se poate refugia de neplăcerile vieții. Încercați să-i oferiți această doză de liniște. Dacă îi perturbați pacea de îndată ce a pășit pragul casei cu țipete și reproșuri, să știți că ați făcut 2 pași spre divorț.

3. Frumusețe și armonie

Bărbaţii apreciază faptul că femeile din viaţa lor au grijă să arate bine. Faceți puţin efort pentru a arăta bine mereu, chiar și acasă. Bărbații mai apreciază și o casă confortabilă și curată în care să domnească armonia și liniștea.

4. Energie

Casa este locul unde bărbatul își reîncărcă bateriile. Acest lucru înseamnă că el ar trebui să aibă totul pentru a-și recupera energia pierdută pe parcursul zilei. Mâncarea lui preferată, un film bun, o baie relaxantă, o soție iubitoare și plină de viață.

Desigur că și bărbații au responsabilități, dar despre ele vom vorbi altă dată.

Femeia trebuie să transforme casa într-un loc de odihnă și nu într-un teren de luptă!

Credeți că acestea sunt cerințe exagerate din partea bărbaților?