Dacă faci aceste lucruri partenerul tău va înceta să te respecte…

Nu este interzis să iubiți, dar să vă jertfiți de dragul iubitului este permis doar în situații excepționale! Vă vom povesti despre ceea ce nu trebuie să faceți niciodată pentru un bărbat dacă intenționați să fiți fericită cu el mult timp.

Ajutor financiar

Chiar dacă partenerul Dvs. are buzunarele goale, și-a pierdut locul de muncă, iar unul nou aparent nu poate găsi, rețineți: mereu poate găsi un loc de muncă! Dacă bărbatul dorește nu doar să se realizeze profesional, dar și să întrețină familia, poate fi și hamal o perioadă. Dacă vă obișnuiți să dați sume mari iubitului Dvs., atunci finalul va fi tragic, pentru că în curând va trebui să căutați al doilea, al treilea loc de muncă, iar pentru acest efort nu veți obține mai multă dragoste.

Cadouri scumpe

Cadourile pe care le faceți trebuie să fie echilibrate. Nu are rost să dăruiți iubitului o geantă din piele de șarpe sau un automobil dacă el vă dăruiește de fiecare dată un robot de bucătărie.

Încercarea de a cuceri un bărbat cu ajutorul banilor va fi un eșec. Dacă este un bărbat adevărat, cadourile scumpe îl vor îndepărta de Dvs. Iar dacă ați dat peste un bărbat cu interese și gânduri meschine, dragostea se va transforma în obținerea unor interese.

Vă este milă

Spre deosebire de femei, bărbatul nu are sentimente de dragoste sau atracție pentru femeile care îl compătimesc. Altfel spus, bărbatul se va plânge de viața sa în prezența Dvs., dar se va căsători cu altcineva. Problema noastră este că mereu confundăm sentimentul de compasiune cu sentimentele profunde de dragoste.

„Ți-am spus eu”

Chiar dacă aveți mereu dreptate. Chiar dacă ați încercat să-l avertizați, să vorbiți, să propuneți soluții, iar în final partenerul nu v-a ascultat, atunci nu este nimic mai provocator decât expresia „ți-am spus eu”. Este un eșec. În primul rând, pentru că v-ați dovedit a fi mai deșteaptă decât el, în al doilea rând, pentru că ați sugerat acest lucru. Fiți sigură că partenerul Dvs. s-a supărat. Mai mult ca atât, în scurt timp, cu siguranță, vă va aminti despre această gafă.

Renunțați la viața personală și carieră

Este foarte bine când femeia se ocupă de treburile casnice, însă, cu regret, dacă dedicați doar soțului, copiilor și gospodăriei, dragostea alesului dvs. va scădea. În curând, el va dori să petreacă ceva timp singur, iar apoi se își va îndrepta privirea spre alte femei. Fiți sigură, dacă nu aveți curajul să dați jos șorțul, partenerul Dvs. va căuta un alt „obiect de admirație”.

Același lucru se referă și la timpul personal și spațiul intim. Dacă v-ați căsătorit, nu înseamnă să neglijați prietenii, cariera și alte lucruri care vă plac. Cu cât mai diversă și plină de evenimente va fi viața Dvs. socială, cu atât mai mult, partenerul va fi atras de Dvs. Însă nu uitați însă să respectați limitele.

schimbați exteriorul de dragul lui

Cu siguranță toate femeile adoră schimbările. Astăzi sunteți brunetă, dar mâine veți vrea să fiți blondă, roșcată sau cu câteva șuvițe albastre sau roz. Este firesc, însă nu atunci când insistă soțul. Să faceți ceva de dragul lui. Nu este cazul, mai ales dacă sunteți o femeie care reușește să câștige bani, să gătească, dar și să îngrijească de sine și de sănătatea sa.

Dacă iubitul Dvs. preferă domnișoarele slabe „uni-gen”, iar Dvs. sunteți o femeie cu forme, este cazul să-i recomandați partenerului să-și caute idealul și să nu încerce să vă schimbe conform parametrilor doriți de el. Bărbatul Dvs. trebuie să vă accepte așa cum sunteți (desigur în limite rezonabile), în caz contrar acest bărbat nu este perechea Dvs.