De ce nu trebuie să schimbați cada pe o cabină de duș… 7 argumente simple și convingătoare!

Înlocuirea căzii de baie cu o cabină de duș va crea mai mult spațiu. Acesta este doar un singur avantaj împotriva a șapte dezavantaje. Argumentele noastre sunt ca să lăsați în camera de baie totul așa cum este și să economisiți bani.

1. Posibilitatea de a sta culcat în cadă

Nu subestimați acest lucru. Mulți vor spune: Cum puteți sta atât timp în baie? Simplu! Nimic nu vă relaxează mai bine, decât o baie fierbinte la sfârșitul zilei.

2. Cada se curăță mai ușor

În special, dacă apa este dură. Lupta cu depunerile pe sticla transparentă a cabinei de duș este continuă și deloc ușoară.

3. Problema inundațiilor

Chiar și în cele mai moderne hoteluri, alături de cabina de duș rămâne mereu un centimetru de apă. Dacă credeți că prosoapele merită mult mai mult decât să stea ude pe podea, alegeți cada.

4. Cada de baie este frumoasă

Cabinele de duș, în mare parte, seamănă cu camerele de dezinfectare. Da, sunt și excepții, dar sunt destul de rare. Cada poate fi mereu înfrumusețată cu o perdea nouă sau cu alte accesorii, dar cabina nu poate fi înfrumusețată cu nimic.

5. Confidențialitate

Dacă cineva va intra în camera de baie când faceți duș într-o cadă simplă, va vedea doar perdeaua trasă. Dacă veți face baie într-o cabină, va fi un adevărat show!

6. Cada vă  poate salva viața

Sună îngrozitor, dar cada vă poate fi de folos pentru situații excepționale. În ea puteți face rezerve de apă sau gheață.

7. Cada ascunde „urmele infracțiunii”

A venit soacra fără preîntâmpinare? Strângeți tot gunoiul de prin casă și aruncați-l în baie și trageți perdeaua. Există probabilitatea ca ea să se uite în cadă, dar nu va recunoaște acest lucru. Când va pleca soacra, acesta va fi un motiv pentru curățenie generală.