De ce niciodată nu trebuie să le oferim bărbaților a doua șansă

Niciodată nu voi mai oferi a doua șansă, deoarece consider o activitate fără sens și fără a fi răsplătită. Când oferiți a doua șansă cuiva, în realitate, v-o oferiți dvs., fiți de acord. Pur și simplu încă nu sunteți gata să plecați de la acea persoană. V-ați obișnuit prea mult. Însă oamenii nu se schimbă. Mincinosul rămâne mincinos. Idiotul – idiot. Fustangiul – fustangiu. Deja probabil ați înțeles.

Din experiența mea pot să vă spun că nu este nici un folos din toate aceste întoarceri și iertări a persoanei pe care ați iubit-o. Sfârșitul este doar unul – despărțirea.

Dacă v-a dezamăgit cu ceva persoana sau pur și simplu a plecat din viața dvs. fără vreun motiv, atunci, după cum scria Foxy: „Bine că am scăpat și drumul este liber.” Ardeți podurile și nu regretați nimic.

Dacă oferiți a doua șansă cuiva, pur și simplu vă epuizați încă o dată. Veți plânge în pernă nu doar în august, dar încă o dată în noiembrie, apoi posibil în februarie. Acest lucru deja depinde de  câtă putere îi va ajunge fiecăruia.

O dezamăgire repetată în persoana care v-a dezamăgit deja o dată, este inevitabilă. De aceea, trebuie să rupeți din prima cu rădăcină. Înțeleg, că este ușor de spus, dar mai greu de făcut. Da, este dureros. Da, este greu. Da, v-ați obișnuit. Da, până vă veți obișnui să trăiți fără el. Dar mai bine să rupeți o dată, decât să vă epuizați pe parcursul a mai multor ani.

Iubiți-vă mai întâi pe dvs., iar apoi pe ceilalți. Fiți mândră, nu vă umiliți. Respectați-vă. Fiți puternică, deoarece toată viața este o luptă. În primul rând, cu sine însăși.