De ce nu trebuie niciodată să alergi după un bărbat

Astăzi putem auzi de la multe femei că bărbații sunt lipsiți de inițiativă, nu încearcă să le cucerească și în genere au devenit foarte leneși. În parte asta e adevărat, căci oamenii petrec mult timp în spațiul virtual și își consumă acolo forțele și energia.

Dar o parte din vină o poartă și femeile, care s-au obișnuit să “vâneze”, adică să facă ceea ce în mod normal ar face bărbații. Aceștia, la rândul lor, nu mai vânează, căci “victima” vine singură în plasă.

Dar nu trebuie să alergați după bărbat! Femeia trebuie să poată să-i trezească interesul și dorința bărbatului de a o cuceri, așa stau lucrurile în mod firesc. Femeia care îl vânează pe bărbat îi devine neinteresantă într-un timp foarte scurt.

Cu alte cuvinte: nu îl împiedicați pe bărbat să se îndrăgostească de voi! Dar în ce constă acest “nu alerga după bărbat”?

1. Nu vă străduiți să faceți totul pe placul bărbatului dacă nu sunteți sigură că el vă iubește cu adevărat.

2. Nu îi reproșați bărbatului că vă acordă puțină atenție. Faceți-l să vă acorde atenție, căci ea nu se cerșește, se câștigă! Nu puneți întrebări de genul: “Când mă mai suni?”, “Când ne mai vedem?”, “Te gândești la mine?” etc.

3. Străduiți-vă să fiți cea care încheie discuțiile, inclusiv cele telefonice. Nu așteptați să vă spună el că e timpul să încheiați discuția.

4. Același lucru se referă și la îmbrățișări: fiți receptivă atunci când vă îmbrățișează bărbatul, dar nu așteptați să fie tot el cel care îi pune capăt. Și nu abuzați cu îmbrățișările, de cele mai multe ori inițiativa asta ar trebui să vină din partea bărbatului.

5. Nu folosiți prea des expresii dulci de genul “Mi-a fost dor de tine”, mai ales dacă vedeți că nu îl sensibilizează și mai ales că nu există și o inițiativă din partea lui să spună așa ceva. Păstrați o ușoară distanță ca să-l cuceriți. Inițiativa excesivă din partea femeii e interpretată de bărbat ca “M-am îndrăgostit, sunt a ta!”.

Din momentul în care femeia nu aleargă după bărbat, ci păstrează o anumită distanță, el, dacă este cu adevărat interesat de acea femeie, este pus în situația să acționeze, adică să fie în apele sale! Bărbații trebuie să fie activi, implicați în relație, ei trebuie să fie “motorul” într-o relație firească.

Ca viitor cap al familiei, bărbatul trebuie să-și asume multe responsabilități, una dintre cele mai importante fiind cucerirea femeii! Când femeia aleargă după bărbat, el se simte inutil într-o astfel de relație și își pierde interesul.

Dragi femei, iubiți și fiți iubite! Fiecare are partea sa într-o relație și e foarte frumos când ambii înțeleg asta, căci astfel se zidesc relații și familii puternice și armonioase!