De ce femeia devine tot mai frumoasă odată cu trecerea anilor

Este fericit acel om care nu așteaptă prea mult de la viață. Cel care nu depune eforturi și care nu cere nimic de la Univers. Cel care a cerut o dată, apoi s-a liniștit și pur și simplu trăiește, înțelegând în adâncul sufletului că totul va fi bine. Așa este, deoarece în viață nu poate fi altfel.

Frumusețea vine la cei care știu să-și trăiască viața. Cu câțiva ani în urmă niște cercetători britanici au efectuat un sondaj interesant – din ce constă frumusețea femeii? Au fost interogați atât femei, cât și reprezentante ale genului frumos.

Veți fi surprinși, însă 70% dintre bărbați au răspuns că cea mai importantă calitate la care atrag atenția la o femeie este încrederea în sine. Anume acest lucru o face pe femeie dorită și atrăgătoare. Încrederea în sine, fiți de acord, vine odată cu vârsta. Atunci când uitați de complexe, încetați să mai aveți coșuri, să plângeți în pernă etc. Atunci când vă acceptați așa cum sunteți. Iar dvs. vă simțiți confortabil.

Mergem mai departe, 47% dintre bărbați au spus că pentru ei este important ca femeia să aibă simțul estetic, al stilului. Bărbații îl observă imediat. Dar când apare stilul? Când înțelegem că acel pulover ne face mai voluminoasă, acea pereche de blugi nu se potrivesc pentru un anumit eveniment, acea culoare ne subliniază calitățile? Corect simțul estetic apare odată cu trecerea anilor. Priviți-vă fotografiile din adolescență. Vă plac?

Mie îmi plac ridurile din jurul ochilor, ele îmi aduc aminte cât de mult am râs în viață.

Devenim mai frumoase odată cu înaintarea în vârstă. Aici nu este nimic de mirare. Eu, spre exemplu, nu pot să privesc fotografiile din școală fără a zâmbi puțin. Chiar sunt eu? Unde-mi era capul? Continuăm în ordine cronologică. La universitate, de asemenea, arătam cam ciudat. Nimeni nu mi-a spus că acea tunsoare era groaznică. Astăzi, eu zâmbesc, deoarece am încredere în mine.

„Vârsta însemnă doar cifre” – îmi spune prietenul meu la fiecare zi de naștere și râdem amândoi.

Da, îmi iubesc ridurile mele din jurul ochilor. Ele îmi amintesc de cele mai frumoase amintiri din viața mea. Nu le schimb pe nimic în lume! Și niciodată nu voi încerca să scap de ele cu remedii de întinerire. Anume acestea mă fac mai frumoasă și ele reprezintă viața mea.

Acum știu că frumusețea înflorește la fiecare femeie individual și se manifestă la vârste diferite. Toate acestea se întâmplă după trecerea anumitor etape. Până nu vor fi depășite nu veți fi pe deplin frumoase. Dar țineți minte că odată cu trecerea fiecărui an veți fi tot mai frumoasă și mai frumoasă, indiferent de ce vă spun cei din jur sau cosmetologul.

1. Frumusețea vine după nașterea primului copil

Femeia începe să emane lumină din interior. Este greu de explicat, dar ea arată de parcă a cunoscut o forță, o taină știută doar de ea. De obicei, această femeie atrage privirile din jur. Dacă nu ați născut, înseamnă că totul este înainte.

2. Frumusețea vine după o dezamăgire puternică

Femeile care au trecut prin perioade dificile și apoi s-au recuperat devin gânditoare profunde. Ele nu mai pot fi manipulate atât de ușor, nu vor mai fi infantile (ceea ce îi face pe bărbați să le respingă). O femeie experimentată este mult mai misterioasă și se vrea a fi cunoscută.

3. Frumusețea vine când întâlnim bărbatul vieții

„Vai, cât ești de frumoasă azi! Ești încântătoare!” – a exclamat o colegă atunci când mă grăbeam la o întâlnire cu viitorul meu soț. Ne iubeam foarte mult și asta îmi dădea aripi.

Am devenit mai încrezătoare. Știam că eram iubită și eram fericită, înseamnă că și frumoasă. Cu un bărbat iubitor alături devenim și mai frumoase și mai luminoase.

4. Frumusețea vine atunci când începem să ne iubim pe noi înșine

Exact – să ne iubim, fără a ne răsfăța, a ne îndreptăți, doar să ne iubim. Acest lucru nu este simplu. Tinerele nu pot face acest lucru deplin, el vine peste ani. Probabil este cea mai importantă abilitate din viață pe care trebuie neapărat să o deprindem.

Să-ți asculți interiorul, să-ți pui în valoare calitățile și să-ți ascunzi defectele. Dacă ești tristă, să nu alergi la vreo prietenă, dar să te alini acasă. Dacă ești mulțumită de tine, să nu te lauzi tuturor. Puterea iubirii de sine este foarte individuală, dar este foarte necesară. Fără ea nu putem fi fericiți.

5. Frumusețea vine atunci când femeia este liniștită

Priviți fotografiile Monicăi Bellucci. O doamnă liniștită și autosuficientă. Ai vrea să o privești și să o privești. Frumuseții nu îi plac crizele de furie. Este foarte bine că acestea se întâmplă mai des în tinerețe, cu vârsta ne controlăm mai bine emoțiile. Femeile liniștite și echilibrate sunt întotdeauna mai atrăgătoare.

Vârsta înseamnă doar cifre care nu ne spun nimic

Dacă m-ar întreba cineva dacă vreau să mă întorc în urmă cu zece ani, aș răspunde niciodată. M-am învățat să mă accept așa cum sunt, să mă iubesc, să fiu mai încrezătoare. Mă iubesc cu tot trecutul meu.

Cu toată experiența mea, chiar dacă e timpul să-mi maschez firele albe, dar nici nu le ascund, deoarece experiența mi-a dat puterea să fiu cine sunt acum. Să fiu eu însumi.

Iubiți-vă și fiți frumoase! Iubiți-vă la fiecare etapă a vieții. Cu fiecare an deveniți mai puternice și mai puternice. Fiți echilibrate și fericite. Rețineți, vârsta este doar o cifră care nu înseamnă nimic.