De ce, atunci când sunt alături, Kate Middleton și Megan Markle arată de parcă ar fi mamă și fiică?

Familiile regale au fost și sunt mereu în centrul atenției.

Familia regală britanică a acceptat-o în rândurile sale pe fosta actriță Megan Markle, care a devenit soția printului Harry.

Fanii o urmăresc și sunt foarte curioși să afle cât mai multe detalii despre relația acesteia cu Kate Middleton. Sunt amândouă tinere, frumoase și, până de curând, au fost prietene. Dar, în ultima vreme, rivalitatea dintre Meghan Markle și Kate Middleton se adâncește pe zi ce trece, pe măsură ce Regina devine tot mai apropiată de noua sa nepoată.

Nu putem afirma care sunt relațiile dintre ele, dar, din numeroasele fotografii și videoclipuri care apar online, se observă că ducesele sunt cam distanțate.

Pe lângă aceasta mai observăm faptul că deși ambele au aceeași vârstă (ambii 37 de ani), ducesa din Cambridge arată de parcă ar fi mama ducesei de Sussex.

Dă cum putem observa din următoarea fotografie, ducesa de Cambridge se comportă deja ca o adevărată regină: are o privire rece, severă și pătrunzătoare, fiind foarte încrezută.

În timp ce Ducesa de Sussex este exact opusul lui Kate: zâmbitoare și spontană. Conform legii succesiunii, ducesa de Sussex nu va putea deveni regină.

Apariția Ducesei Meghan pe scena regală a fost întotdeauna privită ca un motiv în plus pentru ca dinamica, și asa complicată a familiei regale britanice, să capete amploare.

Cel mai interesant lucru este că, acum câțiva ani, ambele ducese păreau a fi de aceeași vârstă, în ultima vreme lucrurile s-au schimbat.

Suntem curioși cum se va dezvoltă relația dintre ducese după ce Megan va deveni mamă!

Ați observat și Dumneavoastră faptul că Megan și Kate au început să arate ca mama cu o fiica? Așteptăm cu nerăbdare comentariile Dumneavoastră!