De ce ar trebui să renunțăm la canapea, dacă avem un apartament mic și cu ce să o înlocuim?

Ne-am obișnuit cu faptul că apartamentele noastre trebuie să aibă mobilier: mese, scaune, dulapuri, rafturi, canapele. Foarte puține persoane renunță la una sau mai multe piese de mobilier, însă acest lucru, pe lângă faptul că va ajuta să economisiți spațiu, vă va face locuința mai originală.

În acest articol vom încerca să vă explicăm de ce proprietarii unui apartament mic ar trebui să renunțe la canapea.

Este destul de complicat să amenajăm un apartament mic. Acesta trebuie să fie comod, frumos și stilat.

Designerii ne recomandă tot mai des să renunțăm la canapeaua din sufragerie și să optăm pentru alte piese de mobilier, mai puțin voluminoase, precum scaune, fotolii etc.

Tendințe orientale. În interiorul oriental canapeaua nu a fost niciodată utilizată. Nu este complicat să vă amenajați camera de zi în stil oriental. În primul rând, este important să alegeți culorile potrivite. Acestea sunt, de obicei, aprinse: roșu, oranj, verde saturat. Dar aceste culori ar putea fi nepotrivite pentru o cameră mai mică, de aceea este mai bine să le combinați cu nuanțe deschise. Puteți adăuga și un decor oriental în cameră.

Fotoliile puf. Acestea ar putea înlocui cu succes canapeaua. Nu sunt voluminoase, sunt de diferite culori, dimensiuni și forme, se încadrează perfect în orice interior și, cel mai important, arată foarte frumos.

Fotoliile. Chiar dacă sunt comode și frumoase, pufurile nu sunt chiar pe placul tuturor. Dacă preferați un stil mai sofisticat, atunci puteți alege fotoliile care sunt comode, arată minunat și sunt mai puțin voluminoase decât canapelele. Din fericire, designerii ne oferă foarte multe modele diferite pentru fiecare gust.

Otomanul. Chiar dacă se aseamănă cu o canapea, este mai compact și mai elegant. În plus, poate fi amplasat într-un colț al camerei, ceea ce va face spațiul din centru liber. Există diferite modele, veți putea găsi, cu siguranță, unul pe plac.