De aceste cadouri copiii dvs își vor aminti toată viața!

În ziua de azi toți copiii dispun de o mulțime de jucării, jocuri și diverse centre de agrement. De aceea, uneori este foarte greu să-i surprindeți cu un cadou interesant. Echipa noastră vă recomandă să atrageți atenția la niște cadouri mai puțin obișnuite pentru copilașii dvs dragi. Aceste 22 de cadouri cu siguranță vor fi o amintire plăcută pentru toată viața. Mai mult ca atât, ei îl vor purta cu sine de-a lungul anilor și cel mai probabil, deja o să le transmită generației următoare.

Iată care sunt darurile cele mai importante pentru copii:

1. Credința în propriile puteri 

Este foarte important pentru copilul dvs ca cel mai drag om din lume să creadă în el. Lăsați copilul să înțeleagă că credeți în el, în abilitățile și puterea lui. Doar un singur cuvânt și puteți face din copilul dvs un geniu de succes.

2. Dragostea în toate manifestările sale 

Îmbrățișați și sărutați copiii. Spuneți-i permanent cuvinte de dragoste, indiferent de situație. Chiar dacă copilul dvs deja are peste 30 de ani, nu încetați să-i spuneți cât de mult îl iubiți.

3. Cina în sânul familiei 

Aceste clipe de unitate familială mereu vor fi prezente în amintirile copiilor dvs. Aceasta este o tradiție minunată care unește, inspiră și oferă momente de pace sufletească.

4. Bucuria 

Bucurați-vă de viață și de copilul dvs. Nu fiți timizi și nu ascundeți sentimentele dvs. Jucați-vă și bucurați-vă ca un copil, împreună cu copilul dvs.

5. O familie completă și puternică 

Străduiți-vă să păstrați familia și să aveți relații bune cu toți membrii acesteia. Pentru un copil Familia este baza și sprijinul, care îi ajută să treacă prin toate etapele vieții.

6. Timpul 

Timpul este cel mai prețios cadou, în special pentru copiii moderni. În fiecare zi acordați cât mai mult timp pentru copilul dvs. Jucați-vă împreună, mâncați, faceți o plimbare, doar pentru ca să fiți doar cu el. Este foarte important!!!!

7. Atenție 

Un alt un lucru foarte important este atenția. Aceasta deseori îi lipsește în mod constant copilului. Neapărat arătați copilului un exemplu de amabilitate și adevărată bunătate. Astfel, acesta va căpăta capacitatea de a avea compasiune.

8. Abilitatea de a aprecia ceva 

Învățați copilul să prețuiască ceea ce are, dar și să depună eforturi pentru a avea ceva mai mult.

9. Interes 

Fiecare copil are interesul său față de lume. Păstrați și aveți grijă de acesta. Străduiți-vă să nu distrugeți interesul cu cuvinte precum: ”Nu deranja”, ”Nu vorbi”, ”Nu mă încurca” sau ”Cât se poate?”.

10. Capacitatea de a lua decizii 

Încurajați-i încrederea în sine. Ajutați-i la acceptarea consecințelor acțiunilor sale. Dați un exemplu de curaj și hotărâre adevărată.

11. Limitele 

Este extrem de dificil pentru copii să trăiască în permisivitate și să nu aibă restricții. Ei au nevoie de limite, care să-i structureze în această lume. Dar nu stați mult pe interdicții, căci riscați să obțineți doar neascultare.

12. Libertatea 

Țineți minte, că interdicțiile trebuie să fie minime. Lăsați copilul să aleagă. Lăsați-l să ia propria decizie, să acționeze și să învețe din propriile sale greșeli.

13. Lauda 

Este foarte important ca copilul să simtă aprobarea acțiunilor sale de către părinți. Este un mare stimul pentru auto-perfecțiune.

14. Dragostea pentru a crea 

Oferiți-i ocazia de a crea atât cât dorește. Încurajați activitățile creative, creați condiții necesare pentru aceastea. Ocupați-vă cu copilul împreună. Aceasta este o abilitate foarte importantă în epoca internetului și tehnologiei informaționale. Activitățile de creație învață să vedeți frumusețea în orice, să vă bucurați de viață, să găsiți căi de ieșire din situații mai puțin obișnuite.

15. Generozitatea 

Arătați prin exemplu dvs personal ce este generozitatea. Cum trebuie de împărțit și de primit satisfacție de la acțiunile de caritate.

16. Spiritualitatea 

Învățați copiii ce este sentimentul sufletesc. Copilul trebuie să învețe să se ghideze nu doar de nevoile corpului său, ci și a sufletului.

17. Adevărul 

Fiți sinceri cu copiii. Datorită acestui fapt copiii învață să fie onești. Mai mult ca atât, veți demonstra că copilul poate avea încredere în dvs și că este în siguranță.

18. Speranța 

Speranța va ajuta în momentele cele mai dificile, va sprijini și va da putere.

19. Interesul pentru lucrurile noi 

Interesul pentru lucrurile noi și nota bună la școală nu au absolut nimic în comun. Încurajați-vă copilul să se implice în cunoașterea lumii, pentru a primi satisfacție de la cele aflate.

20. Optimismul 

Această calitate este ceea ce ajută la realizarea succesului, pentru a schimba această lume spre bine.

21. Luați copilul în brațe sau așezați-l pe genunchii dvs. Pentru copilașul dvs, acesta este cel mai bun și confortabil loc din lume!

22. Loialitatea în familie și în relație

A fi fidelă soțului sau soției este un act a mentalității, a inimii și sufletului dvs. Copiii foarte bine simt acest lucru.