Datorită acestui amestec casa dvs va fi mereu curată și parfumată!

Tuturor ne place să avem o casă curată și parfumată, deoarece mirosul plăcut din casele noastre creează o atmosferă relaxantă.

În prezent există tot felul de odorizante, care sunt un adevărat pericol pentru sănătatea noastră, mai ales dacă suferim de alergii sau astm.

Din fericire, odorizantele făcute în casă sunt o opțiune foarte simplă și ieftină, care protejează sănătatea noastră. În articolul nostru vă vom oferi rețeta unui produs foarte eficient, pe care îl veți putea pregăti cu ușurință.

Bicarbonatul de sodiu.

Bicarbonatul are proprietăți de dezinfectare și elimină mirosurile neplăcute: este perfect pentru curățarea aerului din casă.

Alegeți mirosul preferat. 

Dacă veți spăla hainele cu balsamul de rufe preferat, mirosul plăcut se va răspândi în întreaga locuință.

Un amestec foarte versatil!

Puteți folosi acest amestec și pentru curățarea canapelelor, dacă doriți să eliminați mirosurile neplăcute: acesta va menține prospețimea țesăturii o perioadă mai îndelungată.

Pentru curățarea perdelelor. 

O utilizare alternativă a acestui produs: folosiți-l pentru curățarea perdelelor; nu face prea multă spumă, este foarte delicat și se clătește ușor, făcând spălarea mai rapidă și mai eficientă.

Să vedem care este rețeta acestui produs magic:

Ingrediente:

– 1 lingură de bicarbonat;

– 3 linguri de balsam pentru rufe;

– 3 căni cu apă fierbinte;

– 1 sticlă cu buton pentru pulverizare.

Pași de urmat:

– Se amestecă toate ingredientele;

– Se închide bine și se agită.

– Pulverizați în toate încăperile locuinței dvs, pe perdele și pe canapea, pentru a răspândi un miros plăcut și proaspăt. Lăsați ferestrele deschise timp de aproximativ zece minute pentru a aerisi și pentru a elimina excesul de parfum.