Dacă veți adăuga acest ingredient în timpul spălării hainelor, nu va rămâne nici urmă de pete!

Adesea se întâmplă că până și cele mai scumpe soluții de îndepărtare a petelor nu pot rezolva problema uneia din hainele noastre preferate… Dar există ieșire din orice situație!

Secretul constă în adăugirea unor ingrediente naturale în procesul de spălare a hainelor. Acestea sunt foarte eficiente, accesibile și inofensive pentru stofele sensibile. Iată câteva idei pe care vi le împărtășește redacția noastră.

1. Metoda de bază pentru îndepărtarea petelor

Dizolvați o lingură de bicarbonat de sodiu într-un lighean cu apă și înmuiați haina pătată în această soluție pentru 30 de minute, după care spălați haina în mod obișnuit în mașina de spălat.

2. Îndepărtarea petelor de grăsime

Imediat ce observați o pată de grăsime, presărați-o cu pudră talc sau amidon de porumb și lăsați-o așa peste noapte. Dimineața clătiți haina și spălați-o în mod obișnuit în mașina de spălat.

3. Îndepărtarea petelor de transpirație

Amestecați săpun lichid și peroxid de hidrogen în proporție 1:2 și aplicați amestecul pe pată. Așteptați o oră, după care clătiți haina în apă rece.

4. Îndepărtarea murdăriei în caz de spălare zilnică

Pur și simplu adăugați un pahar de oțet în mașina de spălat la fiecare ciclu. În acest fel veți scăpa ușor de petele mici și de mirosul de transpirație.

5. Îndepărtarea petelor dificile

Zdrobiți 5 pastile de aspirină și adăugați praful în secția pentru praf de spălat. Rezultatul vă va surprinde foarte plăcut!

6. Eliminarea bacteriilor

Pentru asta nu există o soluție mai bună decât sucul de lămâie! Pur și simplu adăugați-l în mașina de spălat pentru a dezinfecta, a curăța și a proteja culoarea hainelor.

error: Content is protected !!