Dacă te-ai plictisit de toate hainele tale, atunci procedează așa cum o fac franțuzoaicele

Moda este mereu schimbătoare, iar ținutele trebuie adaptate în funcție de aceasta. Deși aveți unele haine de care v-ați plictisit, acestea pot fi modificate sau completate cu accesorii pentru a fi din nou la modă și foarte drăguțe.

În acest articol vă propunem câteva trucuri care vor face hainele mai vechi să arate ca noi. Fără prea mari cheltuieli!

1. Completați ținuta cu o pălărie drăguță

Turnul Eiffel poate fi admirat mai bine cu o pălărie de paie cu boruri mari. Pălăriile stilate și practice vă vor proteja de soare, vor ascunde lipsa de machiaj și coafură. Vor completa frumos un outfit obișnuit.

2. Nu purtați haine mulate

Dacă pe franțuzoaice nu este o cămașă și niște pantaloni liberi, atunci cel mai probabil ea poartă o rochie vaporoasă. Uitați de hainele mulate pe corp. Alegeți rochii puțin mai largi în tale și coapte, din bumbac și mătase: puteți crea o siluetă feminină și fără brâu!

3. Dacă vă îndoiți ce să îmbrăcați, purtați o cămașă marinărească în dungi.

Oare este posibil să nu aveți în garderobă un top în dungi? El se potrivește la orice pantaloni, fuste și pantaloni scurți. Și desigur, topul în dungi este cel mai simplu mod de a vă îmbrăca la fel ca franțuzoaicele. Apropo, citiți despre faptul de ce lumea este înnebunită de dungile alb-albastru bretone.

4. Renunțați la teniși

Parisienele și bicicletele sunt create unele pentru altele. Nu vă grăbiți să purtați teniși. Alegeți espadrilele sau sandalele cu barete. Puteți să le purtați atât la o plimbare prin oraș, cât și la o cină romantică.

5. Purtați pantaloni cu croieli largi

Nu veți vedea nicio franțuzoaică purtând pantaloni skinny. Începeți să purtați pantaloni evazați, boyfriend și veți vedea cum jachetele, topurile și cămășile obișnuite vor arăta ca noi.

6. Purtați haine bărbătești

Pentru o franțuzoaică este firesc să poarte o cămașă albă pe nasturi din garderoba iubitului. Este cel mai simplu mod de a arăta stilat. Aranjați cămașa în blugi, puneți o centură și răsuciți mânecile. Cel mai plăcut lucru este că această cămașă nu trebuie călcată.

7. Coafură dezordonată? Nimic deosebit!

Dacă părul dvs. este puțin dezordonat pe vreme umedă, pur și simplu lăsați-l așa cum este. Un coc haotic, o coadă de cal cu șuvițe neascultătoare sau părul lăsat pe spate – este o modalitate de a fi frumoasă în mod natural.