Dacă bărbatul tău face mereu aceste lucruri, înseamnă că el într-adevăr este înnebunit după tine!

Mereu este plăcut să asculți cuvinte de dragoste. În special de la persoana pe care o iubiți. Însă aceste cuvinte nu înseamnă nimic, iar adevărul îl puteți citi doar din acțiuni. Iată cum puteți afla dacă partenerul dvs. vă iubește fără tradiționalul „te iubesc”?

1. În fiecare dimineață vă spune „Bună dimineața”

Dacă partenerul dvs. consideră important să vă salute în fiecare dimineață, atunci cu siguranță sunteți persoana la care el se gândește în fiecare zi în primul rând.

2. Este mereu bucuros să vă vadă

wbfun.net

Nu are importanță cât de greu a fost pentru el acea zi, dar el este mereu bucuros să vă vadă.

3. Vă ascultă mereu cu atenție

Nu este nici un secret faptul că fetele pot să vorbească fără încetare, dar dacă îi placeți cu adevărat, atunci cu siguranță va dori să vă asculte.

4. El respectă părerea dvs.

Dacă îi spuneți că această tunsoare nu i se potrivește sau acest serviciu nu este în avantajul său, el va lua mereu în considerație părerea dvs., chiar dacă crede altfel.

5. El vă oferă cea mai mare parte a patului

El nu-și permite să ocupe o bucată prea mare a patului pentru a nu vă înghesui, deoarece el vă respectă și are grijă de dvs. chiar și în timpul somnului.

6. El este mereu alături pentru a vă ajuta

Dacă ați avut o zi grea la serviciu sau aveți nevoie de ajutor la cumpărături sau sunteți bolnavă, atunci el este mereu alături pentru a vă ajuta și va face acest lucru cu mare plăcere.

sofeminine.co.uk

7. El ține minte zilele importante

Dacă el ține minte zilele de naștere, aniversările și jubileele, înseamnă că aceste date au influențat și viața lui.

8. Îi place să vă surprindă fără nici un motiv

Uneori poate veni acasă cu o cutie de biscuiții dvs. preferați. Aceste momente de atenție înseamnă că partenerul dvs. vă iubește foarte mult și vă apreciază. Lui îi place când dvs. sunteți bucuroasă.

9. El primește plăcere de la același lucru ca și dvs. 

Indiferent de faptul că a planificat un meci important de tenis în această duminică, el va merge cu dvs. la un spa salon pentru că el are grijă de dvs. și prețuiește timpul petrecut cu dvs.

10. Îi place să organizeze momente romantice pentru voi doi

Pentru el romantica nu înseamnă o relație trupească. Lui îi place să petreacă timpul împreună cu dvs., deoarece acest lucru îi permite să se apropie de dvs. și să afle ceva nou despre dvs.

11. El se mândrește cu dvs. 

El este mereu alături când aveți anumite succese. Chiar și atunci când nu vă reușește ceva, el se mândrește cu dvs.

12. El vă protejează

Acest lucru nu înseamnă că va bate un alt bărbat care s-a uitat întâmplător la pieptul dvs. El vă va apăra și în fața prietenilor și în fața răufăcătorilor. Cel mai important însă este faptul că el are grijă de dvs. și datorită susținerii lui vă simțiți protejată.